[ goran2222 @ 10.10.2007. 16:57 ] @
Slucajno sam primetio da mi diodica na kameri svetli . Posto je bilo ocigledno da sam spazio svetlo... Kamera se iskljucila. Kako da se zastitim . |
[ goran2222 @ 10.10.2007. 16:57 ] @
[ existenz @ 10.10.2007. 17:04 ] @
Al si ga sad objasnio.....znash ono **dobar dan, jel mozete da mi pomognete, pao mi je sistem.....'pa dobro....kako vam je pao sistem'...'pa znate-pao je sa stola dok sam brisala prasinu..'**
![]() U kom momentu ti svetli diodica na kameri? Koja je kamera u pitanju, i da nisi instalirao sa njom neki Motion detection program? Jel svetli i gasi se tokom chata? Ukljuci windows firewall ako ne koristis neki drugi, i otkachi 'do not allow exceptions' u control panelu, pa vidi hoce ti i onda svetleti dioda kad ne gledash u nju..... Pozdrav [ goran2222 @ 10.10.2007. 17:19 ] @
Izvinte...
web kamera je Trust i koristim je uz Skype, ali sada je Skype bio iskljucen. Digao sam pogled i video svetlo na kameri koje inace gori kada je ukljucena, zato i jesam pomislio da je neko ukljucio bez mog znanja, naravno ukoliko je to moguce. Ili sam paranoican. Motion detection program ne postoji. Stalno je ukljuce Zone alarm i AVG. USB kabl sam odmah izvadio iz kompa.A ova forica u kontrol panela mi nije poznata. Pa ako sam pomogao... [ existenz @ 10.10.2007. 23:35 ] @
Ne znam....po svemu shto kazesh chini mi se da je ipak u pitanju manji sluchaj paranojice
![]() U svakom sluchaju-proveri, preskeniraj eventualno rachunar josh nekim programom, ali u principu ne mislim da imash neshto razloga za brigu. Mada...ko zna, mozhda se neshto weird deshava, kamerica ozhivela ili sl ![]() ![]() Bash me zaniam da li ce ti se to ponovo dogoditi, javi ako bude. Pozdrav PS-ako imash zone alarm, ne treba ti ukljuchen i windows firewall, moze da dodje do konflikta izmedju tih programa [ nicr @ 11.10.2007. 01:50 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|