[ trodon @ 10.10.2007. 21:23 ] @
Problem je sledeci: Imam sledeci kod na serveru: Code: .... channel = new TcpServerChannel(1344); ChannelServices.RegisterChannel(channel); RemotingConfiguration.RegisterWellKnownServiceType(typeof(ConnLoader), "ConnLoader", WellKnownObjectMode.SingleCall); i sledeci kod na klijentu: Code: .... ChannelServices.RegisterChannel(new TcpChannel()); loader = (ConnLoader)Activator.GetObject(typeof(ConnLoader), "tcp://localhost:1344/ConnLoader"); .... string myConnectionString = "Data Source = localhost:1344;Initial Catalog = Magacin;User ID = " + Username + ";Password = " + Password; try{ SqlConnection conn = new SqlConnection(myConnectionString); conn.Open(); if (conn != null) { return true; } else { return false; } } catch(Exception e) { Console.WriteLine("Connection failed " + "\n" + "Reason :" + e.Message); return false; Kako da se konektujem uspeshno na bazu, jer mi non stop baca exception da su username i password pogreshni? U SQL Serveru sam ukljuchio tcp/ip protokole, ali mislim da je problem u login managementu, kako da ovo odradim? |