[ msway1 @ 14.10.2007. 21:46 ] @
Nikako ne uspevam da namestim slusalice i mikrofon da mi rade na front panelu. Na rear panelu radi sve ok. Ploca: Biostar TA690G (integrisan audio) Kuciste: Cooler Master Elite 332 Na ploci, Front Panel Audio Panel: Pin Assignment 1 Mic Left in 2 Ground 3 Mic Right in 4 GPIO 5 Right line in 6 Jack Sense 7 Front Sense 8 Key 9 Left line in 10 Jack Sense U kucistu od front panela do ploce imam sledece kablove: - Ground - Mic in - Mic power - L-out x2 ( dva pin konektora na jednom kablicu) - R-out x2 ( dva pin konektora na jednom kablicu) Kako ovo treba spojiti da bi mi radile slusalice i mikrofon na front panelu? Proverio sam u Realtek HD Audio Manager, ukljucena je detekcija front panela. Takodje je ukljuceno da kada se priljuce slusalice na front panel da se iskljuci rear panel. Ali kad ukljucim slusalice i mic na front panel - nista, a zvucnici koji su prikljuceni pozadi idalje rade. Proverio sam preko Control Panela... Nije nista postavljeno na mute. Kablovi od front panela do maticne ploce - nisu u prekidu. I ostao sam bez ideja... Pozdrav |