[ parmin @ 18.10.2007. 05:53 ] @
Prikačio sam mikrofon, običan, od 200 dinara, ali ne radi. Kako da ga podesim da ima neku funkciju, bar za ono za šta je napravljen. Znači u windowsu neko podešavanje. Samo zamolio bih, ako mi objašnjavate, nemojte da pođete sa objašnjavanjem iz sredine, već od samog početka. Znači korak po korak.
[ bantes9 @ 18.10.2007. 06:46 ] @
Control panel>Sounds and Audio devices
Imas odeljak device volume i kliknes na advanced. Ukoliko nemas mikrofon u tim podesavanjima klikni na options u gornjem levom uglu prozora pa zatim na properties i onda stikliraj microphone. Zatim jednostavno pojacaj mikrofon i to je to.

Ovo je komplikovaniji nacin a najlakse je doci do podesavanja pomocu ikonice sounds pored satica u desnom donjem uglu dok recimo ja sva podesavanja vrsim pomocu sofrware od zvucne.

Gornji nacin sam ti naveo jer se ponekad desava da nema ovih ikonica pored satica u windows-u.
[ parmin @ 18.10.2007. 20:33 ] @
Ovo sam sve uradio. I mikrofon je pojačan i otčekirano Mute, a kad uđem u Sound forge i tu hoću da upotrebim mikrofon, ne daje nikakav znak da je živ.
[ deraxa @ 28.12.2007. 20:22 ] @
Control panel>Sounds and Audio devices
Imas odeljak voice i kliknes na voice recording volume. Cekiras selekt na mikrofonu i u advanced koje ti se pojavi ispod cekiras 1 MIC BOOST i zatvoris prozor.
[ Mikividic @ 29.08.2009. 20:08 ] @
Mozete li mi pomoci??? kupio sam mikrofon ali nece da radi..nzm zasto..pokusao sam ovo iznad ali nece...pliz pomozite mi..
[ Mikividic @ 29.08.2009. 20:15 ] @
i gde je taj voice recording..mozete li mi ga pokazati slikom???
[ Mikividic @ 30.08.2009. 06:10 ] @
kad snimim nesto u sound recoreder-u mikrofon radi ali u msn-u i u skype-u nece..imate li odg?
[ Djetvan @ 30.08.2009. 19:34 ] @
@Mikividic

Podesi mikrofon tj. zvuk u Skype-u : Call>Audio Settings.

Proveri kako radi mikrofon na Echo/ Sound Test Service.