[ mvasicdo @ 18.10.2007. 07:47 ] @
pozdrav. Moze li mi neko objasniti zasto ovo ne radi: Imam jednu MIDlet klasu u kojoj sam kreirao meni i klikom na stavku u njemu treba da mi inicijalizuje drugu klasu koja je tipa Thread, npr. int index = menu.getSelectedIndex(); switch(index) { case 0 : MyThread t = new MyThread (); t.start(); break; case 1: break; case 2: break; //....................... //....................... U klasi MyThread vrsi se konekcija na server aplikaciju (JSP) koja vraca podatke iz baze. Te podatke MyThread ucitava u RecordStore. Mene sada "zeza" to sto ne mogu odmah poslije startovanja MyThread-a da procitam podatke iz RecordStore. tj. treba mi ovo: int index = menu.getSelectedIndex(); switch(index) { case 0 : MyThread t = new MyThread (); t.start(); //OVDJE TREBA DA BUDU METODE ZA CITANJE IZ RecordStore break; case 1: break; case 2: break; //....................... //....................... Jos da napomenem da ako drugi put kliknem na stavku za ucitavanje MyThread-a sve mi proradi, ili ako stavim ucitavanje MyThread-a na drugu stavku u meniju, opet radi. Evo dio kako sam kreirao MyThread: public class MyThread extends Thread{ public MyThread(){} public void run(){ //OVDJE IDE DIO ZA KONEKTOVANJE NA JSP I UCITAVANJE REKORDA U RecordStore } } |