Citat:
bantes9: Ako hoces da to sto radis lici na nesto tj. da firma deluje bar malo ozbiljno zaboravi na besplatan hosting, najvise zbog toga sto ce ime sajta biti dugacko i cudno.
npr: firma.freehosting.com
Prvo bi bilo dobro da zakupis neki domen, npr: imefirme.com
Zatim treba da pronadjes neki hosting, koji ce odgovarati potrebama sajta (mesecni protok, velicina ponudjenog prostora).
Sto se hosting-a tice imas dosta tema na forumu koje ce ti pomoci.
OK, znaci nista free.
E sad, interesuje me da li je bitno to sto je u pitanju flash web site a ne html? Mislim da li moze da mi se desi da neki hosting provajder to ne podrzava ili je samo bitan prostor?
Dalje, sto se tice prostora, u pitanju je samo prezentacija sa nekoliko stranica, eventualno cu vremenom dodati jos pokoju sliku i to je sve. Koliko mi onda treba prostora? (template je "tezak" oko 35mb)
Dobro bi mi dosao neki konkretan predlog za hosting, imajuci u vidu ove stvari koje sam naveo.
Btw. pregledao sam mnoge teme al sam sad jos vise zbunjen :) pre svega zato sto mi se cini da se u njima diskutuje uglavnom o potrebama zahtevnijih korisnika. Ne bih da placam neke silne gigabajte i protoke ako nemam koristi od toga, a problem je sto sam ne znam da ocenim koje su moje potrebe.