[ ash @ 19.10.2007. 18:19 ] @
Pozdrav,

Slao sam već pitanje, al' imam još jedno... Dakle, link na prošlu temu je: http://www.elitesecurity.org/p1736832 ...

Treba mi štampač koji će se pokazati kao pouzdan i brz za štampu na kovertama. Bitno mi je da mogu podešavati format prozivoljno (trenutno imam problema s tim, al' o tome malo kasnije), te da je INK Jet, da nemam nekih velikih problema sa cijenom tonera (da ih mogu puniti).

Sada imam HP DeskJet 1120C, i on prilično dobro radi - kad radi. Naime, problem je u tome što se (obično preko dana) dešava da u po štampe jednostavno dođe do zastoja, i onda moram ugasiti štampač, izvaditi kovertu i restartovati Print Servis u windows-u.... U protivnom dobijem kojekakve simbole i gluposti, tako da štampa propada. Problem nije intenzivan toliko prijepodne, a onda se pojavljuje sve do 9 uveče. Sumnjam da bi moglo biti sa naponom problema.
Imam problem i sa driverom za XP, koji ne dozvoljava ručno podešavanje formata papira (što je potrebno zarad štampe na kovertama).

Pitanja, koja i nisu tako formulisana, su:
1. Koji novi štampač da uzmem ako bih ga uzimao?
2. Da li bi ovaj DJ1120C radio bolje ako bih ga stavio na neki ispravljač napona, da li je problem sa naponom i da li postoje drajveri za XP koji omogućavaju ručno postavljanje dimenzija papira?
[ Fg_Team @ 05.11.2007. 17:24 ] @
Najbolje je da uzmes hp business inkjet1000 i da uzmes RIP za njegam nema potrebe da punis kertridze, samo dolivas boju u tinte