[ waleks @ 21.10.2007. 13:43 ] @
Postovane kolege! Prvi put se javljam na ovom delu Foruma iako sam dugogodisnji CLAN ES! Pre par dana sam kupio pomenuti racunar i od tada se javljaju moji problemi! Laptop je iskljucivo namenjen testiranju Autodijagnostickih interfejsa...ali mi operativni sistem Vista nije podrzavala ni 10% programa..pa sam isti obrisao i ubacio XP Sp2! Sada imam problema sa drajverima koje JA nikako da pronadjem na NET-u ..a da odgovaraju mom racunaru! Da li je neko imao slican problem i da li mi mozete pomoci... Hvala unapred!!!!!!!!!!!! Pozdrav Waleks!! Model i karakteristike laptop-a: ACER Aspire 7520-6A2G16Mi AMD Athlon64 X2 DualCore TK55 (1.8GHz), Nvidia NForce 630M chipset, 2GB DDRII (2x1GB), 160GB HDD SATA (5400rpm), DVD-RW DualLayer, 17" WXGA+ CrystalBrite (1440x900), nVidia GForce 7000m graphic, Modem,G-LAN, WLAN, TV Out, FireWire, ExpressCard slot, 4xUSB, 5-in-1 card reader, Dolby Surround sound system with SubWoofer, S/PDIF, 0.3 MPix CrystalEye WebCam, 6 cell battery up to 2:45h life, Full size keyboard with numeric keypad, težina 3.7kg, New BMW design (Black/White), Microsoft Vista Home Premium |