[ sbatke @ 22.10.2007. 15:02 ] @
Korisnik sam ADSL interneta kod provajdera Teol (Rep.Srpska).Prije nekoliko dana prilikom kontrole utroška primijetio sam da imam potrošnju kada uopšte nisam konektovan na internet tj.potrošnja se prikazuje kada su mi i računar a i modem isključeni,Posebno sam imao potrošnju od 20-22 časa u četvrtak i u subotu u to vrijeme oko 250 Mb kao i čitavu subotu kada nisam bio na internetu uopšte oko 150 Mb .One sitnije utroške nisan ni nabrajao.Zovem njihov centar objasnim stvar a oni kažu da im se to dešava prvi put.Odem danas kod njih i oni kao zovnu njihovog inžinjera koji radi na tome i on kaže da mi je neko saznao pasword i ime i da se konektuje sa nekog drugog modema i da to može da uradi sa bilo koga ADSl modema ako zna moj pasword a da meni ide utrošak ???? Rekli su mi da promijenim pasword što sam danas i učinio .Meni to izgleda malo sumnjivo pošto nisam siguran da to ide tako a i šifra kao i pristup računaru su u potpunosti sigurni.Interesuje me kako radi ADSL internet i da li je ova njihova priča moguća?
[ mischo @ 22.10.2007. 18:53 ] @
Moguće je.

NIsam siguran kakva je realizacija mreže u Teolu, ali ovakva priča je u nekim slučajevima moguća.
[ easyyu @ 23.10.2007. 03:42 ] @
Moguce je!
Npr ja sam probao kod drugara koji koristi telekom adsl modem od euneta..i radilo je..stoga ako saznam usrname i pass od ovoga sto koristi eunet mogu sa nekim adsl modemom da napravim konekciju i koristim adsl :)