[ radenko @ 23.10.2007. 10:03 ] @
znaci u pitanju je skroz novo napajanje 400w (ne znam u ovom casu tacnu oznaku), sinoc sam prepakovao racunar u njega i kada upalim cuje se neko visokofrekventno pistanje iz napajanja, nije u pitanju ventilator, da li mozda neko zna sta je?
[ JOJO847 @ 23.10.2007. 13:10 ] @
Obicno to bude neka spula ili neki elko zvizdi. Ja bi na Tvom mjestu reklamirao.

[ Markoxxx @ 18.10.2009. 09:25 ] @
imam i ja jedno, pisti samo kad je pod naponom, a racunar nije ukljucen... inace radi normalno
[ dekster2 @ 18.10.2009. 09:51 ] @
I ja sam za reklamaciju,jer moze posle nekog vremena da bude veća šteta.
[ Binary Mind @ 18.10.2009. 12:18 ] @
Generalno nista se ne moze zakjuciti na osnovu sturih poruka u kojima pise da napajanje "pisti" dok je racunar ugasen. Zvuci koji dolaze iz napajanja dok je racunar ugasen ali pod naponom (napajanje tad snabdeva strujom signalne LED-ove na ploci, USB itd.) obicno nisu nista ozbiljno a cesta su pojava samo jako malo ljudi obraca paznju na to, cak i kod skupljih napajanja. U 99% slucajeva nema nikakvog razloga za paniku ako napajanje normalno radi dok je racunar upaljen. Ako vam smeta taj zvuk dok je racunar ugasen ugasite napajanje preko prekidaca ili iscupajte napojne kablove iz struje i resen problem. Kakva crna reklamacija? Mislim moze da se odnese na reklamacije, ali ako je napajanje ispravno nece imati nikakvog efekta.