[ abishai @ 25.10.2007. 13:11 ] @
Ova informacija (pomoc) mi je vise nego potrebna :(, tako da bih zamolio nekoga ako zna da mi pomogne. Radio sam jedan model za neku firmu koji ce kasnije ici na livenje. U pitanju je kao kutija, ja sam odradio dizajn i to sada treba da se izlije (plastika) i oni ce tu ubaciti ploce itd. sta ce vec raditi, ne znam. E sada, dogovor je bio da odradim idejno resenje i da prezentujem, naravno to sam odradio u 3Ds Max-u, ne koristim cad itd. bila je samo prezentacija. Zamolili su me da dodam neke stvari tu jer ce oni ovima sto rade model da daju taj moj model, sada znam da ne mogu to da odradim bump mapom, ali me interesuje da li moram taj deo da odradim iz modela (posto je malo komplikovaniji) ili mogu zasebno da ga izmodelujem i samo prislonim ? Nadam se da ste me razumeli :). Ako ne moram da radim iz modela taj jedan deo, to ce mi bukvalno ustedeti jedno 5 sati. Ja nisam znao da ce im trebati ovaj moj model posto je bilo da ja odradim idejno resenje i onda normalno nisam pazio ni nesto preterano na samu mrezu, neke stvari sam bump-om odradio, ali poznajem ih i ne zelim da im kazem "znate to nije bio dogovor, aj zdravo" vec bih odradio to sto im treba i napomenuo sam da ce ipak ti sto rade verovatno morati da premodeluju u cad-u. |