[ Marcony @ 25.10.2007. 13:26 ] @
Da li postoji mogucnost da se korisnicima zabrani da presnime folder i njegov sadrzaj na svoj racunar?
Poenta je da mogu da otvore folder i da citaju njegov sadrzaj, ali da ne mogu da ga presnime kod sebe.
[ Ivek33 @ 25.10.2007. 15:26 ] @
koliko se sjećam ( negdje u mislima ) mislim da je već bilo govora na ES-u na ovu temu problema.
Naravno, govorilo se i to da ako netko može ući u folder i otvorit dokument onda ga vjerojatno može i snimiti u tom programu u kojem ga pregledava.
Toliko mi je ostalo u sjećanju

Je li se pronašao neki software-ski način ne znam. Ali bih i ja volio znati ima li načina.
[ Marcony @ 25.10.2007. 20:29 ] @
Palo mi je na pamet da preko domenskih polisa iskljucim copy / paste. Sad trazim po netu da vidim da li je tako nesto moguce.
[ someone_bl @ 29.10.2007. 21:51 ] @
Nije moguce :) nemoj se dzaba muciti.

Isto je besmisleno kao kad zabranis delete na folderu nemozes uraditi rename... jednostavno je tako u kernelu....
[ Mister Big Time @ 31.10.2007. 22:59 ] @
I meni se cini da ovo nije moguce. Cim neko ima permission za view, onda moze i da ga copy/paste kod sebe.

Jedino da na svim racunarima u mrezi, zabranis copy/paste... al' to je komplikacija prilicna.
\

No, ako neko nadje neko alternativno resenje neka napise.
[ pantic68 @ 01.11.2007. 02:48 ] @
Ako mogu da otvore dokument mogu i da ga kopiraju. Jedino da dobiju listing fajlova ali da ne mogu da im pristupe.