[ Vole Domu @ 27.10.2007. 00:51 ] @
Sistem mi je ovakav C na kome je sistem ima 40GB (Maxtor) X na kome su filmovi i muzika ima 160GB (Seagate) imam i neki treci za koji sam danas tek saznao da postoji, i koji nije formatiran, ali to nema veze, to smao pokazuje da sam ja debil :) danas mi je usred rezanja diska (pored toga sam slusao muziku) komp zakocio potpuno, znaci sve se zamrzlo, nisam mogao ni misha da pomerim restartovao sam ga na dugme, i onda dok se dizao sistem on mi je krenuo sa onim "needs to be checked for consistencyblabla" i odradi on to (proverava X a ne C) i ne prijavi nishta i ja krenem sve isto samo ovoga puta muzika sa Ca pustena i opet prsne i ukochi treci put radim sve isto (rezem podatke sa X) samo ne pustam muziku i sve prodje normalno, e sad ja pretpostavljam da je to samo pitanje slucajnosti ali eto reko cisto sve da navedem... inace oba harda rade normalnom brzinom, nikakve greske nista, sve je u redu bilo do sada.... onda veceras je sve radilo normalno i opet usred pustanja muzike rikne, ovog puta kad sam probao da ga upalim je pishtao nekako chudno u intervalu od par sekundi... medjutim kad sam skinuo X, sve je bootovano normalno i evo sad pisem ovaj post i pojma nemam sta da radim.... zbog cega je dolazilo do ovoga? sta da radim? pomagajte ako boga znate... na hardu mi je SIILNA muzika, ne smem ni da ga prikachim sad... to su me ovi iz muzicke industrije sjbeali sto sam podrzavao Oink na onoj temi :D i da hteo sam pitati, postoji li neka sansa da je u pitanju virus? |