[ forgotten @ 27.10.2007. 11:58 ] @
| Pozdrav,
zanima me da li neko mozda ima ovu knjigu? Na sajtu kom.bib. recenzija je prilicno losa, a mene striktno zanima MFC tako da mi treba vase misljenje o ovoj knjizi. Koja knjiga je bolja, ova ili "Visual C++ 6"?
Unapred zahvalan!
|
[ forgotten @ 06.11.2007. 06:17 ] @
Jel moguce da niko nema ovu knjigu?!
Nasao sam na stranim sajtovima komentare engleskog izdanja, i neki spominju da se zapravo radi API, a ne MFC... I da je API, opet bih je uzeo, ali me zanima koliko je detaljno sve to objasnjeno, jer ne zelim da uzmem knjigu od 1.000 strana gde se 'kod' objasnjava na samo 10str...
[ yaelo @ 06.11.2007. 07:02 ] @
U recenziji sa kombib.com piše da je knjiga za dizajn aplikacija, Internet, baza podataka, multimediji, COM/COM+ plus dodatni delovi. Ako ti treba win32 api programiranje preporuka - Programming Applications for Microsoft Windows - Jeffrey Richter. Napomena - nije o gui programiranju, več memory managment, dll, threading, seh... Knjiga je dobra pod uslovom da imaš neko srednje poznavanje win32 gui programiranja. Nije prevedena kod nas. Mada ne vidim potrebu za ovom knjigom osim ako ne radiš na nekom večem projektu pod win apijem. Ako ti treba MFC preporuka Programming with Microsoft Visual C++ .NET, Sixth Edition by George Shepherd and David Kruglinski. Večina ljudi skida knjige sa neta tako da je mali broj kupio tu knjigu. Pozdrav.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.