[ rankulja @ 28.10.2007. 11:52 ] @
Imam problem vec mesec dana oko jednog cd-a. Dobio sam cd uz knjigu iz engleskog na kojem se nalaze vezbanja iz engleskog. E taj cd je morao prvo da se instalira pa tek onda da se koristi. Ja sam ga instalirao neznajuci da moze samo jednom da se instalira i radilo je dobro. Posle 2 nedelje zeznuo mi se Windows. Kad sam instalirao Windows i pokusao ponovo da instaliram ta vezbanja iz engleskog onda nije moglo. Onda sam tek shvatio da sam zeznuo celu stvar. Da li neko moze da mi pomogne kako da instaliram ponovo taj cd. Da li uopste moze da se instalira i ako moze kako to moze da se uradi?

UNAPRED HVALA!!!!
[ X Files @ 28.10.2007. 13:29 ] @
Citat:

Kad sam instalirao Windows i pokusao ponovo da instaliram ta vezbanja iz engleskog onda nije moglo.

Da bi ti neko pomogao, ovo moraš da elaboriraš.

Da li si Win instalirao od nule (Clean install) ili si vršio Repair preko starog windowsa?
Šta to znači "onda nije moglo" ? Objasni šta to nije moglo...
[ rankulja @ 30.10.2007. 13:21 ] @
To znaci da sam windows reinstalirao. Particija D je ostala citava a cela particija C je reinstalirana tako da u C nije ostalo nista.

2. Nije moglo da ponovo instalira onaj prograam iz engleskog.
[ Fuzz @ 30.10.2007. 14:23 ] @
Ako si ubio C: particiju pre ili u toku instalacije onda je nemoguce da ne moze da se instalira. Kako se manifestuje ta nemogucnost instalacije?
[ VlaK @ 30.10.2007. 19:54 ] @
Jel može to da se instalira na nekom drugom kompu, a da prethodno nije na njemu instaliran taj program? Ako može znači da program ostavi nešto i na toj D particiji. Ako ne može znači da se prilikom instaliranja nešto nareže na CD (što do sada nisam ni video ni čuo).
[ rankulja @ 31.10.2007. 23:02 ] @
Znaci kad pokusam da instaliram pise mi sledece

"Executable 'E:\Success.exe' had the following unrecoverable error:
Couldn't find library MSVCR80.dll (required by C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL)
Please ensure that it is installed"

A pokusacu i da instaliram i na drugom kompjuteru pa da vidim sta ce da bude, nadam se da ce moci da instalira.

[ SlobaBgd @ 31.10.2007. 23:24 ] @
Citat:
rankulja:
"Executable 'E:\Success.exe' had the following unrecoverable error:
Couldn't find library MSVCR80.dll (required by C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL)
Please ensure that it is installed"

Instaliraj Office, pa onda taj tvoj CD za učenje engleskog.
[ rankulja @ 01.11.2007. 00:13 ] @
Ok hvala vam. Ako kasnije bude nekih komplikacija javicu vam!!!

Pozz