[ jakastruja @ 29.10.2007. 23:44 ] @
ako neko ima objasnjeno bilo kakav crtez ili zna gdje ima ,treba mi za seminarski?
[ Bata1981 @ 31.10.2007. 19:36 ] @
Malo preciznije,kakav crtez?Crtez cega?Da li ti treba sklop ili deo(element),jel ti treba proracun?I sto je najvaznije iz kog to predmeta radis?E kada sve to definises onda ti mozda mogu pomoci :-)
[ jakastruja @ 02.11.2007. 15:57 ] @
predmet je praktikum iz elektroenergetike a crtez moze biti bilo kakav 3d crtez i bilo bi dobro da ima objasnjeno sta i kako se radi ili ako mozda znas gdje bi moglo biti.
hvala
[ sanibo @ 02.11.2007. 23:18 ] @
Citat:
predmet je praktikum iz elektroenergetike a crtez moze biti bilo kakav 3d crtez i bilo bi dobro da ima objasnjeno sta i kako se radi ili ako mozda znas gdje bi moglo biti.
hvala

E moj prijatelju....
sta reci na ovo_?
Licno mogu da ti dam npr. 3D crtez kuke od teretnog zeljeznickog vagona! I nije acad crtez nego SolidWorks, pa sta cemo sad. Pa kad te profesor pita kakve veze kuka ima sa elektroenergetikom?? Pa zasto nije u acad-u radjeno? itd itd..
Preporucujem ti da sednes s nekim kolegom koji to zna napraviti i uradite zajedno da vidis sta radi usput naucis i opises to sto je radio.
[ Bata1981 @ 03.11.2007. 15:16 ] @
Kao sto je Sanibo to vec rekao,zaista..............................:-(.............................nemam kometar.
[ bulatg @ 07.10.2008. 09:38 ] @
@sanibo

Da li imas crteze teretnih vagona u bilo kom formatu? Sklopne ili po pozicijama.
[ sanibo @ 07.10.2008. 19:01 ] @
imam i zavisi u koju svrhu ti treba...
[ smsoft @ 08.10.2008. 10:20 ] @
Bilo koja dokumentacija (crtezi) proverena u proizvodnom procesu moze biti veoma skupa stvar,
Ti bi hteo vagon u 3D...bas skromno !
[ sanibo @ 08.10.2008. 12:08 ] @
Citat:
smsoft: Bilo koja dokumentacija (crtezi) proverena u proizvodnom procesu moze biti veoma skupa stvar,
Ti bi hteo vagon u 3D...bas skromno !

dobro da je neko primetio, da ne ispadnema uvek ja paranoican...hehehhe
[ seriousm @ 08.10.2008. 19:26 ] @
Ljudi ako necete da pomognete nemojte se ni javljati.
Sanibo mogao si tu kuku pretvoriti u odgovarajuci format da covjek moze otvoriti u AutoCad-u.
[ sanibo @ 08.10.2008. 20:40 ] @
Citat:
seriousm: Ljudi ako necete da pomognete nemojte se ni javljati.
Sanibo mogao si tu kuku pretvoriti u odgovarajuci format da covjek moze otvoriti u AutoCad-u.

ovo je zaista BISER!
1. Ako ja ovde nisam nikom pomogao nije onda niko..(nek forum ide do dajvola)
2. Valjda nesto znaci i staz na ovom forumu, pogledaj moj korisnicki broj #4717 i Datum registracije: 19.07.2002. stoga molim malo postovanja..
3. Ovo je tem stara godinu dana i ne znam otkud je sad iskopaste..
4. @BULATG se javio s pitanjem na koje je dobio odgovor, jer jednostavno postoje autorska prava i ne dele se dokumentacije kao reklamni letci okolo, neka slicica tu i tamo moze doci u obzir, al molim te celu dokumentaciju!!!??? bez reci sam...
5. i na kraju evo te famozne kuke, ko prati redovno forum videlo se da sam je okacio ovde...

http://www.elitesecurity.org/t336241-0#2049442

ajd uzdravlje
[ ptak 13. @ 13.10.2008. 19:43 ] @
Ja sam elektrotehncar energetike 3. godina pa mozdam ogu pomoci samo malo pojasni koji crtez, kako sta.....pojasni malo mozda mogu omoci !