[ Ivan.Markovic @ 01.11.2007. 00:26 ] @
Potreban mi je skript za izradu porodicnog stabla i njegovo iscrtavanje, nesto kao na http://www.geni.com/ ali u PHP-u.
Imate neku ideju ?

Hvala
[ Aleksandar Ružičić @ 02.11.2007. 03:46 ] @
pa mozes da generises iz php-a sliku ili da iz php-a generises html koji ce js da iscrta u obliku dijagrama (mada iz php-a imash vise mogucnosti)

a ovo sa jsom sam ti pomenuo jer sam ja skoro imao slican problem, samo sto sam ja to morao iz js-a da uradim, pa imam gotov plugin za jquery ako si zainteresovan (onda bi iz phpa samo generisao jednu definition listu <dl> tj)
[ Nemanja Avramović @ 02.11.2007. 18:50 ] @
Okači taj plugin javno, ima nas još koji bismo ga pogledali
[ Aleksandar Ružičić @ 02.11.2007. 20:14 ] @
evo okacio sam plugin (i primer) mada je on radjen za specificnu upotrebu i nije mnogo customizable i ima dosta mesta za poboljsanje (radi super posao crtanja organization charta - za sta mi je i trebalo, tako da ga nisam nesto doterivao).

mada, sad kad malo bolje razmislim, bez modifikacija ti nece mnogo znaciti ovaj plugin :) iz razloga sto on pravi diagrame kod kojih svaki node moze da bude child samo jednog noda (mislim, ne mozes jedan node - dete da povezes sa dva druga noda - roditelji), al mozes da vidis ideju..

poz
[ Ivan.Markovic @ 03.11.2007. 17:54 ] @
Ok, hvala. Poigracu se sa ovim ...