[ rankulja @ 01.11.2007. 08:22 ] @
Skinem sa neta 2 filma. Jedan je "Crni gruja i kamen mudrosti" a drugi je "Sejtanov Ratnik". Obadva filma sam skinuo sa RapidShare-a, i obadva filma su imali oko 100megabajta memorije. Kada sam skinuo te filmove bili su u winrar formatu, kada odem na opciju "Extract here" krene ucitavanje i stigne do 20% i onda mi trazi

"insert a disc with this volume and press "OK" to try again or Press "Cancel" to break extraction"

Ja odem na cancel posto ne znam gde mi je zvuk jer kada udjem u jedan od ta dva filma samo ima ikonica winampa koju nemogu da pokrenem posto je u winrar formatu.

Kada odem na "cancel" i zatvori mi se prozor pojavi se novi prozor koji se zove "WinRAR: Diagnostic messages" u kome pise "! D:\MOJE STVARI\Sejtanov_Ratnik.part1.rar: CRC failed in Sejtanov Ratnik.avi. The file is corrupt"

Ko moze da mi pomogne u ovome!!!

Unapred hvala!!!
[ calexx @ 01.11.2007. 08:48 ] @
Ako na 20% traži da ubaciš sledeći deo, onda znači da si skinuo petinu, prvo skini još 4 dela pa raspakuj. Naročito zato što u imenu arhive stoji .part1.
[ pospanooki @ 03.11.2007. 21:00 ] @
...da,najverovatnije si skinuo samo petinu filma ili sl,cudno je to da ceo film ima samo 100 mega...Pozz