[ nesazemunac @ 02.11.2007. 00:02 ] @
Ovako, na ovaj forum se obracam s nadom da ce mi ovde neko pomoci.Puno puta kad mi je nsto trebalo iz raznih oblasti vezanih za rad na racunaru i igranje ovde sam pronaso resenje.
I pre nego sto bilo sta kazem zeleo bi da pohvalim sve koji ucesvuju u radu ovog sajta na bilo koji nacin!BRAVO!

Moj problem je sledeci: ja i drugar smo povezani medjusobno prreko adsl rutera tp link 8840, prezadovoljni smo, ali problem je sledeci, sve ige koje igramo u lanu rade perfektno ali pre neki dan smo "nabacili" C&C Generals Zero Hour i zelja nam je da ga igramo u lanu...

Medjutim kada udjemo u igru i u opciju Network ja njega vidim a on mene, ja kada napravim igru (create) on ne vidi, inace on mene nije video ni pre toga a ja njega jesam, i kad aon napravi meni zbacuje erorr...Znaci worcraft nam radi u lanu, cs 1.6 radi, to vam pricam da mi nebi odgovarali tipa iskljuci firewall ili promenite ip itd.

Moj ip za lan je 192.168.1.3 a njegov je 192.168.1.2

Stavili smo i patch neki poslednji za generale v 1.04...i ne vredi.

Mene on ne vidi u opste a kad on napravi je nemogu da udjem i izbacuje mi gresku "connection time out" ili tako nesto uglavnom kao da je konekcija istekla u mom slobodnom prevodu...

Ako neko zna to neko ko ima veze sa nekom igraonicom bi sigurno znao, znaci reko rutera smo, mozemo sve ostale igre (worcraft, cs1.6) jedino generali nece, ja njega vidim kad udjemo u network i prikaze se spisak igraca a on mene ne!

HVALA U NAPRED!

P.S. Ako nesto nisam lepo objasnio objasnicu, ako treba stavicu i screenshoot-ove

Poz

EDIT: i jos jedno pitanje ako neko zna kako da otvorim portove, znaci port-trigering za tp link 8840, treba mi za utorrent
[ petersonic @ 02.11.2007. 02:32 ] @
Prilikom instalacije igre na prvom i drugom racunar dal ste koristili isti seriski? Mene je to zezalo...
Mora da je nesto banalno u pitanju cim vam rade ostale igre.
[ nesazemunac @ 02.11.2007. 11:43 ] @
Imalo smo isti serial, ali je on onda uninstall-irao igru i stavio drugi.Tako da to nije, i ja predpostavljam da je neki banalni problem ali mi ne znamo koji je :(

Ima li jos ideja?
[ Nenad Vranjanac @ 02.11.2007. 15:38 ] @
ako se dobro secam (jer to nisam odavno igrao) c&c igre traze za lan ipx protokol. njega instalirate u control panel->network connections->lan properties

takodje u network options od igrice postoji opcija, valjda se zove lan cards, pa izmenjajte 1.->2.->3. dok ne proradi
[ prolompivo @ 27.12.2007. 22:59 ] @
Zabatalite to, instalirajte program hamachi, on vas umrezava sam preko interneta i igrajte tako, ja sam to radio, pored ostalog tako ukljucite i mnoge druge koji nisu na vasem routeru.Uz to ako vam upali izazivam vas :)
Eventualno u options same igrice cekirajte send delay ako vec niste, proverite dal obojica instalirate isti patch ili su samo iste verzije, a sto se tice serijala on obavezno mora da bude razlicit ili od igranja nema nista.
[ cimer @ 17.02.2008. 22:28 ] @
Ako neko zeli da igra Zero Hour preko hamachija neka udje u ove mreze
user:generals.ba
pass: 2525
ako neko ima problema prilikom podesavnja programa neka mi se javi na msn
[email protected]
ja sam konkretno igrao preko tog programa i nista mi nije kocilo,brzina neta je 512/64 adsl sto je sasvim dovoljno za 2v2
[ Realistick @ 13.04.2008. 16:06 ] @
user : Odalovski
pass : odalovski

server za generals zero.. ko oce nek dodje :)

Mi uglavnom igramo uvece...
[ markoin @ 07.05.2009. 19:29 ] @
Cao, probao sam preko hamacija ali nece da prihvati sifru, napisao sam bas kao sto si napisao ali nece
[ Miroslav Cvejić @ 07.05.2009. 20:53 ] @
Napisao je pre godinu dana. Kakve su šanse da i dalje drži tu sesiju?
[ markoin @ 07.05.2009. 21:52 ] @
To sam video ali sam mislio da je neki stalan server pa rekoh da probam.