[ lan-mi @ 04.11.2007. 19:07 ] @
| Sam naslov teme je otprilike ono sto bi mi trebalo. Znaci, download fajla bi trebao poceti posle unosenja passworda koji ne bi bio jedinstven nego sa odredjene liste. Ako ga nema na listi download nece poceti uz odredjenu poruku.
Zahvaljujem se unapred na nekoj pomoci !
|
[ savkic @ 04.11.2007. 19:40 ] @
> Sam naslov teme je otprilike ono sto bi mi trebalo. Znaci, download fajla bi trebao poceti posle unosenja passworda koji ne bi bio
> jedinstven nego sa odredjene liste. Ako ga nema na listi download nece poceti uz odredjenu poruku.
Nisi jasan, pitaš:
a) kako da napraviš program koji će sa nekog sajta preuzeti fajl koji je zaštićen šifrom
b) kako da napraviš server koji će omogućiti download fajlova nakon autentifikacije
c) kako da realizuješ proveru šifre u svom programu
d) ...
[ lan-mi @ 04.11.2007. 20:20 ] @
Nisi jasan, pitaš:
a) kako da napraviš program koji će sa nekog sajta preuzeti fajl koji je zaštićen šifrom
b) kako da napraviš server koji će omogućiti download fajlova nakon autentifikacije
c) kako da realizuješ proveru šifre u svom programu
d) ...
Dakle, imam svoj sajt i zelim da dozvolim download odredjenog fajla samo odredjenim korisnicima. Svaki korisnik bi imao svoju sifru koja bi mu dozvoljavla download! Dakle, pod B..
[ anon68680 @ 04.11.2007. 21:00 ] @
a sta ce onda ova tema u delphi forum?
[ lan-mi @ 04.11.2007. 21:17 ] @
Citat:
krza: a sta ce onda ova tema u delphi forum?
Dobro i kazes.. Doduse, download bi se pozivao iz delphi aplikacije.
[ anon68680 @ 04.11.2007. 22:13 ] @
Onda ti ne treba odgovor na pitanje pod B nego pod A valjda? :)
[ lan-mi @ 04.11.2007. 23:35 ] @
Citat:
krza: Onda ti ne treba odgovor na pitanje pod B nego pod A valjda? :)
Ipak Pod A.
Pre nego sto krene download, treba ukucati sifru koja se nalazi na na nekoj listi na serveru.
[ savkic @ 05.11.2007. 01:03 ] @
> Ipak Pod A.
> Pre nego sto krene download, treba ukucati sifru koja se nalazi na na nekoj listi na serveru.
Da li praviš sajt (i u čemu), ili možda server program, ili klijent program (koji se povezuje na sajt ili na server program).
Napiši detaljno šta tebi tačno treba.
[ _deran_ @ 05.11.2007. 09:16 ] @
digni FTP na serveru, definisi mu korisnike (user, passw), pa sa indy skidaj fajlove...
[ lan-mi @ 05.11.2007. 16:07 ] @
Nasao sam PHP skriptu na netu koja radi otprilike ono sto mi treba, samo da je malo prilagodim. Dakle, stvarno nema veze sa Delphijem. Definitivno sam omanuo forum. Hvala svima.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.