[ White Blueberry @ 05.11.2007. 09:43 ] @
Zdravo! Imam (iznenadan) problem sa kablovskim internetom. Juce nisam mogla da se konektujem, pa sam zvala tehnicku podrsku. Oni su isproveravali sva ona podesavanja i kazu da je kod njih sve ok ali i da su kod mene podesavanja ispravna. I modem je ok, bar tako kazu. Na kraju je taj decko rekao da ukucam u Start-Run sledecu komandu: ipconfig/all. I onda sam dobila povratnu poruku da Windows ne moze da pronadje ipconfig/all, na osnovu koje je on zakljucio da ne mogu da se konektujem jer kod mene postoji neki problem u Windowsu ili imam neki virus. Posto mi je redovno ukljucen i update-ovan Kasperski ne verujem da je u pitanju virus, posebno sto ne posecujem uopste "sumnjive" sajtove. Ipak sam posle skenirala komp i sve ispada cisto. Takodje, juce je ona mala ikonica za Local area connection pokazivala da imam "poslate pakete" i taj broj je stalno rastao, dok je broj "primeljenih paketa" bio stalno 0. Cudno mi je i sto je dial up normalno radio juce... Da li neko ima ideju sta je uzrok ovog problema? Thanks :) |