[ rex1825 @ 06.11.2007. 11:45 ] @
| ...pozdrav svima, imam mali problem, a mozda problem nije ni do mene, ...ja i par mojih drugova smo zakaceni na Internet preko PPPoE konekcija, jos nismo probali, ali me zanima da li je moguce da se mi medjusobno vidimo na bilo koji nacin, i da li postoji neka mogucnost da igramo odredjene igre u "LAN-u", ali predpostavljam da je to moguce samo ako je ovo prvo moguce?
Unapred hvala, pozdrav... |
[ Slobodan Milivojevic @ 06.11.2007. 12:08 ] @
Ukoliko provajder nije blokirao IP saobracaj na AP-ovima, i ostavio samo PPPoE, onda mozete, ako je ipak blokirao IP saobracaj, onda malo teze da ce to da radi

[ Predrag Supurovic @ 06.11.2007. 12:16 ] @
Hamachi ce vam resiti problem.
[ rex1825 @ 06.11.2007. 18:18 ] @
...probali smo Hamachi, sve je to lepo, vidimo se medjusobno, mozemo razmenjivati podatke, cak je i ping extra nizak, ali je problem sto nijedna igra nas ne vidi u LAN-u, jel postoje neka dodatna podesavanja ili nesto slicno? Unapred hvala!
[ Kolins Balaban @ 06.11.2007. 21:21 ] @
server se i ne mora vidjeti u listi servera, i obicno se kod Hamachi-ja i ne vidi. nego kad pokrenes igru, onda se preko konzole (ako igra to podrzava) konektujes na server. npr. u Call of Duty bi u konzoli kucao:connect ip_adresa_od_cod_servera i ENTER.
[ rex1825 @ 07.11.2007. 15:08 ] @
...nesto drugo je odprilike posredi, konkretno, igra je CoD2, a problem je kad pokusam da se nakacim, trazi mi verifikaciju kljuca, da li ima to neke veze sa Hamachijem, posto stvarno ne znam kako bi mogao da verifikukem kljuc u Activisonu ako samo koristim LAN! Ili je to mozda problem do verzije ( CoD2 1.3 ), ili mozda neceg drugog? Hvala unapred.
Pozdrav...
[ Kolins Balaban @ 07.11.2007. 16:54 ] @
e pa da biste igrali cod preko neta, morate imati ili crackovanu verziju, ili legalnu tj. kupljenu verziju sa kljucem. potrazi malo na netu, imas dosta stvari o tome ;) ta verifikacija nema BAS NIKAKVE veze ni sa mrezom, ni sa hamachi-jem ;)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.