[ sasa.g @ 09.11.2007. 14:43 ] @
napisao sam skriptu u PHP-u koja otprilike izgleda ovako: $dbconn=pg_connect("host=moja_adresa port=moj_port dbname=moja_baza user=moj_user password=moja_sifra") or die('Ne mogu da se konektujem: '. pg_last_error()); $upit = "select radnik_id from radnik"; $podaci = pg_query($upit); while($podatak = pg_fetch_row($podaci)) { $upit_prezime = "select prezime from radnik where radnik_id = \"$podatak[0]\""; $prezime=pg_query($dbconn, $upit_prezime); echo "$prezime\n"; } prilikom izvrsavanja dobijam sledeci odgovor: Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: column "1" does not exist in ..... pa putanja do skripte Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: column "2" does not exist in ..... pa putanja do skripte Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: column "3" does not exist in ..... pa putanja do skripte Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: column "4" does not exist in ..... pa putanja do skripte Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: column "5" does not exist in ..... pa putanja do skripte Kolone 1,2,3,4,5 zaista ne postoje. 1,2,3,4,5 su vrednosti koje se nalaze u koloni radnik_id i za te vrednosti zelim da mi vrati odgovarajuce prezime... Nikako ne mogu da provalim u cemu je ovde problem..... |