[ R A S T Y @ 12.11.2007. 10:26 ] @
Molim vas, pomozite!

Instalirao sam Vistu, i kao sto svi znate, uz nju dolaze svi drajveri ali ne i zvucni. Ja nigde na netu ne mogu da nadjem drajvere za moj racunar. Imam ja instal. disk od ploce, na kome se nalaze i ti drajveri, ali Vista taj disk, nece da pokrene. Nije kompatabilan. Sta da radim, gde da nadjem, to sto mi treba?
[ Miroslav Cvejić @ 12.11.2007. 10:36 ] @
Na internetu, naravno, nađi drajver i instaliraj ga.

Evo nešto s kolegama gledam u pasulj ali ne možemo da provalimo ni koju ploču imaš ni koja je zvučna u nju integrisana.
[ pctel @ 12.11.2007. 10:36 ] @
Prvo moras da znas koja je zvucna karta, a ako je integrisana na ploci onda koji je model ploce.
[ R A S T Y @ 12.11.2007. 10:55 ] @
Evo sta kaze Sisoft Sandra:

Mainboard Information:

Sound card information:

[ R A S T Y @ 12.11.2007. 14:28 ] @
Molim vas za pomoc???

Sto vas mrzi, da mi pomognete, postavio sam i koja mi je ploca, i koja kartica, ima li tih drajvera na netu?
[ calexx @ 12.11.2007. 18:53 ] @
A što tebe mrzi da to isto potražiš? Znaš koja je ploča, proguglaš i nađeš, ako ima. Da li si probao online, dozvoliš Visti da sama potraži pa ako ih ima, verovatno će da nađe. Ipak je to integrisana zvučna, možda je ugrađuju i u novije ploče, ta tvoja je baš stara.
[ sasa022 @ 13.11.2007. 15:50 ] @
Pusti Vistu da uradi Update i problem bi trebao biti resen.

[ pctel @ 15.11.2007. 12:31 ] @
To bi trebalo da je K7N2 ploca, znaci 2 generacije iza danasnje tehnologije, tako da drajver za Vistu verovatno i ne postoji. Sta fali XP-u?!
[ R A S T Y @ 15.11.2007. 18:47 ] @
Pa, brate, racunar sam kupio jos pre 3 godine. Naravno ploca nije menjana, pa je i logicno da je toliko zastarela.

Otad sam menjao sam graficku, i doda ram na giga, sto je max.

A da, XP-u nista ne fali, zato i imam dual boot, pokrenem malo Vistu, cisto onako, istrazujem je malo.

Mada sam siguran da ima drajvera, jer sam nasao nesto, 37 mb, ali nikako da skinem sa dajal apom...

Molim da mi se ne lockuje tema, dok ne uspem da resim problem.

Hvala