[ zaraza @ 12.11.2007. 11:31 ] @
Treba mi program koji ce raditi ono sto radi i WhereIsIt za Win....bilo bi vrlo lepo da podrzava whereisit format, pa da mogu da odmah importujem njegove fajlove, ili da podrzava unos uz pomoc CSV fajla (cini mi se da whereisit moze ovako da izbaci bazu)....
[ Sir_Oliver @ 12.11.2007. 15:01 ] @
Citat:
zaraza: Treba mi program koji ce raditi ono sto radi i WhereIsIt za Win....bilo bi vrlo lepo da podrzava whereisit format, pa da mogu da odmah importujem njegove fajlove, ili da podrzava unos uz pomoc CSV fajla (cini mi se da whereisit moze ovako da izbaci bazu)....

Sta ti je to whereisit? Katalog za CD/DVD? Probaj CdCat ili CdCollect. Za KDE imas Katalog. Takodje postoji i Kcatalog pisan u Javi. Mislim da nista od ovih aplikacija nije u rangu Windows ekvivalenata, ali za neku osnovnu upotrebu su prilicno dobri.
[ zaraza @ 12.11.2007. 19:07 ] @
auh...
pa da whereisit je katalog...ja rek'o svi to znaju pa se nisam potrudio da detaljnije objasnim:)

nema veze, pogledacu ove sto si mi naveo, a i Katalog ne bi bilo lose da nadjem, posto mi se cini da sam bas njega ranije koristio i da mi je potpuno odgovao.
Inace, ne treba meni nikakva posebna funkcionalnost, sve sto mi treba je da mogu da sadrzaj CD-a smestim pod nekim imenom u bazu i da to kasnije pretrazujem...

[ Sir_Oliver @ 12.11.2007. 19:50 ] @
Citat:
zaraza: auh...
pa da whereisit je katalog...ja rek'o svi to znaju pa se nisam potrudio da detaljnije objasnim:)

nema veze, pogledacu ove sto si mi naveo, a i Katalog ne bi bilo lose da nadjem, posto mi se cini da sam bas njega ranije koristio i da mi je potpuno odgovao.
Inace, ne treba meni nikakva posebna funkcionalnost, sve sto mi treba je da mogu da sadrzaj CD-a smestim pod nekim imenom u bazu i da to kasnije pretrazujem...

Katalog: http://salvaste.altervista.org/
CdCat: http://cdcat.sourceforge.net/
[ zaraza @ 13.11.2007. 11:18 ] @
usluga na nivou, nema sta :)
em dobijem odgovor, em dobijem linkove...
ok, super, odoh da ih pokupim, pa cu tokom dana i da ih isprobam.
zahvaljujem.
[ Sir_Oliver @ 13.11.2007. 12:33 ] @
I drugi put