[ dulesusic @ 13.11.2007. 07:33 ] @
| Sigurno ste gledali na netu gledali onu zajebanciju kada pokrenete neki program da mis pocne da šizi po ekranu! E to se u mene desava u posljednja 2 dana. Kad je u stanju mirovanja pointer se sam pomjera haoticno, ima ga u svakom uglu... Da li su u pitanu baterije ili sta vec? Ovo se ne desava uvijek, ali rad sa njim je nemoguc nakon 20ak sekundi koriscenja. Laser nije prljav, baterije su stare 3-4 sedmice kad sam i kupio misa. Touchpad ne prave ove probleme tako da je do misa 100% ali ne znam koji mu je.... Svaki put se razvalim smijati kad ovo vidim dok ne radim nesto na kompu a onda mi dodje da ga razvalim od zid... :@ |
[ StORM48 @ 13.11.2007. 11:57 ] @
Dosad nisam uspeo da nađem rešenje za slično ponašanje jednog od Logitech USB/wireless/laser/notebook miševa, koji ne ispoljava baš takvo "haotično skakanje po ekranu", ali je užasno neprecizan i sve vreme pomeranja kursor skakuće okolo. Krenem polako udesno, a on skakuće ulevo.
Frustrirajuće2, ali nemam rešenje. Inače, miš je pre toga sasvim lepo radio nekoliko meseci. E otkad je krenuo da "skakuće", ni jedan minut nije proradio kako je predviđeno.
Zaključio sam da ta kombinacija laser/bežični često funkcioniše tako šuntavo, jer ovaj Logitech nije jedini kog sam video da se tako ponaša, potpuno nezavisno od kompjutera.
Pozdrav
[ calexx @ 13.11.2007. 17:23 ] @
Hm, razmišljam onako duboko, a da nisu miševi crkli? Mislim, ako stavite nove baterije koje su im potrošni materijal i isprobate na još nekom kompu pa se tamo isto ponašaju, možda stvarno nešto nije u redu sa miševima. ;)
[ Barabbas @ 13.11.2007. 17:36 ] @
Ja sam imao taj isti problem na bezicnom misu, Mozda je podloga bila neodgovarajuca (srsly). Nekad je to radio kada koristim jos neki bezicni uredjaj (tastaturu, npr), a moze biti i da su kontakti od baterija ili jos bolje, konektor na kucistu, bili lose pojeni. Proveri konektor na kucistu.
[ eee @ 13.11.2007. 18:01 ] @
Probaj umesto podloge da stavis beli papir i vidi dal onda "skakuce". Meni na sivoj podlozi kursor podrhtava i pomera se dok je mis u stanju mirovanja.
[ dulesusic @ 14.11.2007. 06:35 ] @
Evo sam dam 30 sekindi pokusavao da ubodem dugme "Odgovori" sa mojim misem. Nece pa nece, neprecizan, skakuce, strasno. Baterije mjenjane ali svejedno, ne ide! tavljao sam ja i bijeli papir, i crni papir, pogloge na kojim ostali misevi rade bez problema i on radi nekih 10ak sekindi i onda opet haos. Ma sad cu da ga nosim na reklamaciju, imam garanciju. Javicu jam sta je bilo.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.