[ gossa @ 14.11.2007. 19:37 ] @
Pomagaj te ljudi ubi me MikroTik. Dve čuke na udaljenosti od ~48Km bez ikakvih prepreka oko 1000 m nadmorske visine na obe čuke ista oprema RouterBoard 333 sa MikroTik 3 rc4 po jedna UbiQuit XR5 Atheros AR5413 600mW 28 Dbi po jedna VoltPlus antena Dish 35 Dbi 5 GHz makine se ukonektuju ping se uspostavi od jednog kompa na ethernetu do drugog na ethernetu signal level -55 Dbi do -60 Dbi ping od 1-3 ms uglavnom 1 ms sve je strava, ajd da kopiram nešto sa tačke A do tačke B da zagrejem makine i buć raskide se veza izmedju uredjaji nisu se rebutovali samo je veza pukla normalno i ping naj običnija konekcija sa WinBox-om na udaljeni MikroTik ubija vezu ni google ne mogu da otvorim. običan ping ide čim podigem veličinu paketa BUĆ puče veza u logu samo "deauth received....." zezo sam se sa raznim freq i ACK i nič Uzmem na zajam dva WAR-a sa STAROS V3 bućnem kartice naštelujem SSID i ACK i "VUALA" radi kopi 2.5 Mbyte/ sec u jednom u drugom 2.1 Mbyte/ sec a ne treba mi više od 250 Kbyte/sec . Kupovina Wrapa ili WAR samo u inozemstvu (60 dana isporuke) NETIX ih nema , StarOS preko PayPala koji ne fukcioniše ako si iz ove države, PC sa StarOS je taboo tema jer na tim čukam ni helikopter ne prilazi kad pade sneg. A USKORO će Namesti i zaboravi mi treba .. sem ACK , FREQ, BAUDRATE , PREAMBLE ....ima li još neko podešavanje ispod hube ili je to samo to . Ima li neko ideju ili iskustva sa linkovima na 50 Km na MiroTiku koji mogu nešto više sam osnovnog pinga 10x in advanced |