[ Sisko.Marcetic @ 15.11.2007. 13:48 ] @
Molim ljude dobre volje koji imaju iskustva sa ovakvim stvarima za POMOC. Radim na projektu vec 3 godine. Radi se o slozenom projektu koji koristi dosta stare i glomazne dbf fajlove. Tu su i razni dll fajlovi, te nisam zaista mogao da uploadujem sours. Prethodna verzija programa bila je stabila, ali avaj nisam napravio backup. Nesto sam doado u novu verziju. Program radi, ali kada zavrsi sa radom i zatvorim glavni prozor pojavi se greska: "Raised exception class EAccessViolation with message Access violation at address 00506067 Read of address 0000000. Process stoped ... bla bla " OK OK (sta cu) onda mi selektuje red u datoteci Forms.hpp i to /*TCustomForm */ inline __fastcall virtual ~TForm(void) {} Nakon toga resetujem program iz BCB a . /* Predpostavljam da se neko obraca mrtvom pointeru ili nezivoj mem. lokaciji u hipu. Pregledao sam FormClose, FormDestroy u svim formama projekta sve je cisto nema komunikacije sa nikakvim pointerima. Posumjao sam da je kriva komponenta TPerinaForma public TForm, te sam i nju izbacio iz projekta ( mozda Pera nije lepo deklarisao sve clanove i funkicije svoje forme pa sam sve to ukinuo) i opet nista ... Tuzan je zivot moj:{ */ |