[ georgsmakic @ 15.11.2007. 19:56 ] @
hoce li neko prosto da mi objasni kako da narezem vistu na dvd da bude bootable.U kompj imam nero 8.1,ali neumem.Kao prvo on ovu sliku i nevidi.To sve radim kod druga pa se nesecam koja ja slika,nesto kao UDFili slicno tako.Kako ja to sad da narezem.Verujem da je prosto,ali nisam nikad gledao,unistih sve cd-ove
[ calexx @ 15.11.2007. 20:19 ] @
Ubaciš originalni DVD, ideš na DVD Copy pa režeš. Eventualno možeš da napraviš image da kasnije ili više puta možeš da narežeš disk.
[ zoran_dojkic @ 17.11.2007. 14:27 ] @
Ne može tako.
Vlite www.vlite.net
[ calexx @ 17.11.2007. 20:03 ] @
Šta ne može tako? Da nareže DVD prostim kopiranjem? Ovaj vlite služi za pravljenje posebne varijante kojim se ubacuju razni drajveri ili hotfixevi u instalaciju, korisno ako neko recimo nema flopi a mora da podmetne drajvere za SATA ili SCSI.
[ Librabicboj @ 18.11.2007. 09:39 ] @
Probaj BURN iso image.....

Taj OS rezi na najmanju brzinu koju mozes npr. 2x
[ zoran_dojkic @ 30.11.2007. 15:24 ] @
Citat:
calexx: Šta ne može tako? Da nareže DVD prostim kopiranjem?

Zato što se prostim kopiranjem originalnog diska ne dobija butabilni. Propuštanjem kroz Vlite bez ikakvih intervencija na fajlovima, sa biranjem mogućnosti pravljenja butabilnog diska na kraju obrade sa Vlite, dobija se butabilni disk.

Citat:
Librabicboj: Probaj BURN iso image.....

Probao sam sa Vlite i radi.
[ calexx @ 30.11.2007. 17:03 ] @
Od kada se kopiranjem originalnog butabilnog diska ne dobija butabilni disk? Zašto prosto kad može komplikovano. Ili ja imam neki defektni DVD pa sam od njega napravio butabilnu kopiju?
[ zoran_dojkic @ 01.12.2007. 12:10 ] @
Citat:
georgsmakic: hoce li neko prosto da mi objasni kako da narezem vistu na dvd da bude bootable... unistih sve cd-ove

Od ovog, kod mene ne može, a zašto, ne znam.

[ miki069 @ 03.12.2007. 19:03 ] @
Ako rezete sa NJEROM ja ne verujem da ste i jedan originalni DVD ikada prerezali.
NERO ne zna da skine zastitu. Bacen DVD

Covek je u pravu. Sa NEROM ne moze.

Moze sa CLON-DVD, DVD DECRIPTEROM...
[ calexx @ 03.12.2007. 21:04 ] @
Ne mora on da skine, to može da uradi i neki drugi program a Nero da reže ali to nije za ovu temu. Nisam imao baš originalni disk, ja nisam nabavio disk sa Vistom nego samo licencu a skinuo imidž sa Microsoft sajta. Malo mi je glupo da se originali na taj način zaštićuju, Microsoft to valjda nikad nije radio pa sam mislio da je tako i sada.