[ ivanzj @ 16.11.2007. 15:18 ] @
Nedavno sam dobio Visu virtuon inetrnet karticu i uplatio na nju 20 USD
Otisao sam na moneybookers i upload funds. Tu ima card type, ali nigde nema visa virtuon ili internet. Ostavio sam samo visa i popunio ostale podatke. Kliknem na add i ispise mi deposit fail(nesto tako). Poslao sam im mail i obrazlozio problem i odgovorili su mi sledece :

We would like to kindly inform you that according to the error message we have received by our Credit Card processor your bank/credit card issuer did not authorize the payments to Moneybookers. Please be kindly advised to contact your bank/credit card issuer and ask them to provide you with more information regarding the refusal reason of these transactions. Please be also advised that you should provide them with full details of these transactions:

- Date and time of deposit attempt;
- Amount and currency of the deposit;
- Requestor: Moneybookers.

u cemu je problem? da li sam pogresio pri odabiru tipa kartica ili je samo panonska banka skart? Postoji li neki drugi internet payment metod (sajt)a koji bi mozda radio na ovoj internet kartici?

Unapred hvala
[ ivanzj @ 16.11.2007. 22:35 ] @
Sad sam do kraja pokusao i na kladionicu da prebacim, ali nece.
koja je najbolja internet karitca kod nas a da moze novac da se prebaci na moneybookers?
[ ivanzj @ 17.11.2007. 13:43 ] @
pokusao sam sve zivo. ne mogu nigde hosting da uzmem, ne mogu nigde novac da prebacim, ne mogu jebeno nista. Cak sam i na kladionicu probao da uplatim, nije islo
[ [email protected] @ 18.11.2007. 07:12 ] @
Pozz

Ja vec duze vreme koristim Virtuon RF BaNk https://www.raiffeisenbank.co..../ret_services/visa_virtuon.asp, nikad me do sad nije izneverila, ali cuo sam da je i OTP pustio Virtuon.
[ ivanzj @ 18.11.2007. 12:10 ] @
sredstva na kartici su u evrima? da li ja mogu da placam u dolarima?
[ Emil Ranc @ 18.11.2007. 14:20 ] @
Konverzija se obavlja automatski, različita valuta sigurno nije razlog što ti ne radi kartica.

Inače, Visa Internet Voban npr. radi besprekorno na svim sajtovima, osim na kladioničarskim - gde ne prolazi uopšte. Čini mi se da postoji neka klauzula vezana za to. Zbog toga, na moneybookers moraš da štikliraš opciju da novac nećeš koristiti u svrhu klađenja. Probaj tako da prijaviš karticu.

Mada...
čitajući odgovor Moneybookersa tebi, kao i tvoje druge postove, da nisi mogao da uplatiš hosting i sl. biće ipak da je problem do banke. Ipak, najbolje bi bilo da se javi još neko ko ima Virtuonku Panonske banke i da iznese svoja iskustva.
[ ivanzj @ 18.11.2007. 17:56 ] @
Toliko sam vremena protracio u ova 3 dana citajuci o e-trgovini da sam odlucio da otvorim e-shop :D
Salim se naravno
ici cu sutra da vidim sta se desava a ako kazu da je sve u redu, zatvoricu te racune (ako je potrebno) a u utorak cu ici kod vojvodjanske banke