[ solo_la_juve @ 19.11.2007. 12:47 ] @
Pozdrav.
Uzao sam Telsey modem/router od sezama i likovi su zaboravili da mi daju uz to i njihov CD sa konfiguracijom..
Uglavnom,nekako sam uspio da `ukljucim` internet na `glavni` racunar,ali ne umijem da prikljucim i laptop..
Molim vas da mi neko napise neophodne podatke iz sezampro.conf ili ako nije to greska,da mi kazete sta treba da uradim..

Telsey router je prikljucen na racunar preko eth0,ne preko USB-a,ako to nesto znaci.
[ nicolas @ 19.11.2007. 23:53 ] @
Ako si vec uspeo da podesis ruter i on se konektovao, nema potrebe da radis podesavanje rutera sa drugog racunara... jer on ima u tom slucaju Internet konekciju. Sve sto treba da uradis je da konfigurises mreznu kartu na tom drugom racunaru kako bi komp "video" ruter i samim tim imao izlaz na net.
[ solo_la_juve @ 20.11.2007. 00:06 ] @
Heh,da konfigurisem mreznu..Ako to znaci da trebam na local konekciju rdugog racunara unesem parametre za TCP/IP protokol,to sam uradio.
A koliki sam `strucnjak` pretpostavljam da to nije isto sto i `konfigurisat mreznu karticu`..?
[ underz @ 28.04.2009. 12:19 ] @
to zanima i mene ja sam spojio komp. ali nemog da spojim i laptop uz komp....
molim vas ako neko zna da mi pomogne
[ solo_la_juve @ 11.05.2009. 10:08 ] @
Jesi dobio CD uz ruter od Sezam-a ?

Ako si dobio i pratio sva uputstva sa cD-a , onda nesto nisi dobro spojio od tih kablova.

Meni nisu dali CD uopste, i nakon 7 dana ganjanja preko telefona , nekako su se nakanili da mi posalju taj fajl sa CD-a , pa ako nemas, mogu ti ja uploadovat, to je jedan word dokument.