Lljudi izvinjavam se, nasao sam u cemu je problem kada sam pogledao sliku na drugom racunaru (na sta me je inspirisao Paramecijum), moj komp u kombinaciji sa programom ACDSee je pravio takve slike. Suma na slici ima stvarno dosta, ali to i nije toliki problem koliki sam mislio da je ovo sa zelenim tackama.
Citat:
cozmo_im:
@Sta_Sad!?
Bolje bi bilo da nekom prodas taj aparat i (ako imas) dodas novaca za neki Canon A serije (evo u Metrou Canon A550 sa stampacem ispod 150e).
Posto ces polako pronaci mnogo mana koje ima taj aparat... bojim se da ces biti bas razocaran. Ne znam koliko si ga platio, ali BenQ aparati su poznati kao dosta losa kupovina (ne brini, tvoj primerak radi normalno - jednostavno daje dosta losije slike od drugih aparata).
Aparat sam kupio za posao (terenski) koji nezahteva neki extra kvalitet fotografija, a izmedju ostalog i zato sto je mali, jeftin i relativno brz. Cenim tvoj predlog ali smatram da je ovo za mene ipak ok resenje.
Citat:
dragansavin: SAD SAM SE BAS RAZOCARAO JER SAM I JA DANAS KUPIO TAJ APARAT SAMO NA MOJ IMA OZNAKU C740 I
dali je to isti telefon o kom se ovode pise.Neznam kada je tacno ovo pisano pa stoga te pitam ako ima duze vremena kako ti se sada cini aparat, i imas li neke savete za mene?
To je taj isti aparat. Pored ovog aparata posedujem stari panasonic FZ4 koji je za klasu brzi i po mom laickom misljenju bolji (ili sam se ja navikao), ali takodje pati od velike kolicine suma pri slabijem osvetljenju i ogroman je braco. Nisam imao prilike da probam neki canon ili neki drugi brand digitalac tako da ti moje misljenje pretpostavljam nista i ne vredi.
Ovaj aparatic je za sada ispunio sva moja ocekivanja, i mislim da vredi tih nekih 110E koliko ga platih.
U prilogu sam stavio razlog zbog koga sam pokrenuo ovu temu.
Pozdrav!