|
[ batancev @ 22.11.2007. 19:34 ] @
| Svi korisnici koji se do 31. decembra 2007. godine registruju za korišćenje nekog od ADSL paketa Telekom Srbija, mogu da računaju na:
besplatno korišćenje ADSL-a do 31.01.2008. god. (naplata pretplate za ovu uslugu će se vršiti od 01.02.2008.god.)
priključnu taksu od 1 din. *
neograničen pristup, bez merenja količine prenetih podataka.
Izaberite jedan od naših ADSL paketa:
ADSL start, brzine: 256/64 Kb/s, mesečna pretplata: 999,00 din.*
ADSL 1, brzine: 0,5 Mb/s, mesečna pretplata: 1208,00 din.*
ADSL 2, brzine: 1 Mb/s, mesečna pretplata: 1811,00 din.*
ADSL 3, brzine: 1,5 Mb/s, mesečna pretplata: 2415,00 din.*
Registrujte se odmah i do 01.02.2008. god. Vam se neće naplaćivati pretplata za ADSL pristup Internetu.
*cene bez PDV-a
http://www.telekom.nadlanu.com...ult.aspx?ac=snews&ui=28738
|
[ MilanMilan @ 22.11.2007. 20:07 ] @
Kloshari.
[ fdafsd @ 22.11.2007. 21:12 ] @
Hoće da privuku korisnike na pokvaren način. Zločinci!
[ KoR! @ 22.11.2007. 21:12 ] @
:))))))))
THE Najbolji komentar koji sam video za Telekom ikada.
Bas si me nasmejao...
[ Emil Ranc @ 22.11.2007. 21:32 ] @
Zločinci? Klošari? Privlače korisnike na "pokvaren" način? Je l' ja ovde nešto ne vidim (neka prevara u ponudi)? Nešto piše između redova?
[ fdafsd @ 22.11.2007. 22:00 ] @
Citat: Nešto piše između redova? Ne mora ništa da piše - Telekonj je to.
Još malo pa će za nove korisnike prva tri meseca biti besplatna, zamisli tek taj bezobrazluk. Đubrad!
[ night-shift @ 23.11.2007. 02:10 ] @
Ma to Draško za oproštaj časti nove korisnike.
[ tdjokic @ 23.11.2007. 03:44 ] @
*cene bez PDV-a Zasto uvek ovo? Koja grupa korisnika je njihova ciljna grupa - fizicka ili pravna lica? Nesto sumnjam da ce pravno lice bas da se nesto cima za 1 besplatnu mesecnu pretplatu. Slicne promocije su radili i ranije, a posle ljudima ne daju user i pass za pristup, kao da su sad svi navalili da muckaju i nesto ih zloupotrebljavaju. Bez veze.
Generalno, mnoge institucije i velika preduzeca u ovoj zemlji "zidaju kucu od krova prema temelju" - otvaraju se super trzni centri, nude se najsavremeniji servisi i jos 100 cuda i sve to siromasnom i nezaposlenom narodu, koji jedva ima za hleb (da zejtin ni ne spominjem). A posle se cude sto nema kupaca i korisnika, a niko da pokrene neku akciju da pocne neka rentabilna proizvodnja, pa bila to direktna proizvodnja ili neke normalne usluge, samo da se stvara visak vrednosti.
Jedan off topic primer - koliko godina vec "uvode" sletanje na beogradski aerodrom u uslovima smanjene vidljivosti i nikako da ga uvedu a verujem da se zbog toga gube velike pare.
[ agasoft @ 23.11.2007. 11:31 ] @
Draško za oproštaj?
hahaha? Neće taj skoro da ode... Zagrejala se fotelja...
[ Nabukodonosor @ 23.11.2007. 13:49 ] @
Ja sam se prijavio pre jedno 20 dana i dobio juce kod Telekoma naravno. Jel se i ja uklapam u tu pricu?
[ batancev @ 23.11.2007. 14:10 ] @
ne verujem
[ Ivan Dimkovic @ 23.11.2007. 14:30 ] @
Citat:
hahaha? Neće taj skoro da ode... Zagrejala se fotelja...
Kako je dosao, tako ce i otici - partijskim glasanjem sto se inace vec desilo u nekom "koalicionom sporazumu". "Resor" Telekoma je dobila druga stranka, i sad sledi ono sto se desilo i kada je Drasko dosao :-)
Tako je to u zemlji gde se direktori firmi biraju partijskim kljucem na sednicama politickih stranaka.
[ Nabukodonosor @ 23.11.2007. 14:39 ] @
[quote="batancev"]ne verujem[/quote]
Zasto?!
[ Emil Ranc @ 23.11.2007. 14:48 ] @
Pa verovatno zato što je akcija sada objavljena, a ti si se prijavio pre 20 dana.
Ipak, nazovi 9813 ili 0800/100-100 pa pitaj, možda oni imaju preciznije informacije.
[ agasoft @ 23.11.2007. 16:48 ] @
Ne da se Draško, zalepio je smrt lepkom sedalni deo za fotelju, mogu samo sa
sve foteljom da ga iznesu vani... hahahaha
[ Slobodan Milivojevic @ 23.11.2007. 17:32 ] @
Citat: Ivan Dimkovic:Tako je to u zemlji gde se direktori firmi biraju partijskim kljucem na sednicama politickih stranaka.
Pa u Srbiji se treba paziti da nam ne ukinu i ovo malo interneta sto imamo, nismo mi predaleko od Kazakstana, nazalost.
[ fanfon @ 23.11.2007. 19:33 ] @
@Emil Ranc
U stvari i pise nesto izmedju redova:
Citat: neograničen pristup, bez merenja količine prenetih podataka.
A sta im ovo znaci? Da ce posle da ogranice pristup i da ce ograniciti kolicinu podataka koju korisnik moze da prenese? Posto je sad pristup neogranicen, tj. mozes da skidas koliko zelis, da li to znaci da ce od Nove godine da ogranice, jer da nece, ne bi bilo potrebe da ovo napisu?
[ night-shift @ 23.11.2007. 19:42 ] @
Pa to je kampanja za nove korisnike, a i kad neko vidi neograničeno, odmah mu zasijaju oči  (sad će krenuti novogodišnje reklame, neograničena klopa, piće...  )
[ calexx @ 23.11.2007. 19:44 ] @
Tu nema ništa čudno, to je valjda opis za flat paket a nešto slično može da se pročita i kod ostalih provajdera. Neki imaju i ponudu sa merenjem protoka pa da se naglasi da se ne meri.
[ fdafsd @ 24.11.2007. 00:47 ] @
Citat: nismo mi predaleko od Kazakstana, nazalost. Još malo pa ćete dostići a možda i prestići njihov GDP po glavi stanovnika. 
[ WuTang @ 24.11.2007. 01:09 ] @
Lupajte vi slobodno koliko hocete ali Telekom je svima vama Tata!!!
Napred telekom i da povecaju brzine od nove god. kako se suska sad je vec i provereno!!!
E tako se postuju korisnici stari a za nove vec smo se svi uveril i!!!!!
[ night-shift @ 24.11.2007. 01:44 ] @
Citat: fdafsd: Još malo pa ćete dostići a možda i prestići njihov GDP po glavi stanovnika. :-)
A ti se javljaš odakle?
Koliki je GDP po glavi stanovnika kod tebe?
[ qazqaz @ 24.11.2007. 02:26 ] @
Cekaj, neka firma da neko snizenje cene i ti pljujes po tome?
[ tdjokic @ 24.11.2007. 02:37 ] @
Citat: calexx: Tu nema ništa čudno, to je valjda opis za flat paket a nešto slično može da se pročita i kod ostalih provajdera. Neki imaju i ponudu sa merenjem protoka pa da se naglasi da se ne meri. Tacno. Koja smo mi beda kad ovde treba da se naglasava nesto sto je kod drugih vec standard. A ADSL sa ogranicenim protokom je za mene pojam kao "suva voda" - kome treba malo Interneta ni ne treba da se cima za ADSL.
Citat: qazqaz: Cekaj, neka firma da neko snizenje cene i ti pljujes po tome? Koje jadno snizenje, covece! Vec smo bezbroj puta analizirali i uvek je nekako ispalo da mi imamo suvise visoke cene (iz raznih razloga - nekad tehnickih, nekad politickih itd., nije ni bitno), bilo u parama, bilo u niskom kvalitetu usluga. Kod nas je "snizenje" kao da te neko tuce svakog dana, pa kad preskoci jedan dan a tebi lepo!
A ako snizavaju iz ocaja, jer nema onoliko kupaca koliko su oni planirali, pa im sada oprema zvrji prazna, to je opet siri problem, i za vladu, i za poslanike, a boga mi i za mnoge moje poznanike, jer smo svi zajedno malkicu lenji i inertni.*
Povecanje brzine nije zbog prevelike brige Telekoma o korisnicima nego logicna posledica razvoja tehnologije i verovatno snizenja cena od strane one Vece brace spolja, pa ce sada i ovi nasi malo da glume velikodusnost.
Off topic:
*i vise volimo da bacamo pare za razna zezanja (svadbe, ispracaji, ...) nego za nesto ozbiljnije. Ovdasnja legenda narodne muzike, Miroslav Ilic, je recimo za svoju svadbu rekao da se na njoj ponasao krajnje rezervisano, kao gost, jer je bio protiv razbacivanja novca u vreme kad su im pare trebale za druge, zivotno vaznije stvari, jer je beba vec bila na putu a oni siromasni itd. Nije imao nista protiv vencanja, da ne ispadne da je vrdao, boze sacuvaj, ali protiv velikog i skupog veselja je svakako bio.
[ easyyu @ 24.11.2007. 02:50 ] @
Citat: qazqaz: Cekaj, neka firma da neko snizenje cene i ti pljujes po tome?
Sigurno je ljut na njih jer mu je visok telefonski racun :) xixixixixi
[ easyyu @ 24.11.2007. 02:55 ] @
Citat: Tacno. Koja smo mi beda kad ovde treba da se naglasava nesto sto je kod drugih vec standard. A ADSL sa ogranicenim protokom je za mene pojam kao "suva voda" - kome treba malo Interneta ni ne treba da se cima za ADSL.
Ne zaboravi da je 10 punih godina u Srbiji vladao ko?Znas i ti sam...Kada su nam matorci imali platu od 5maraka (5.000.000.000.000.000din)...
I sad ti dodjes sa time gde je svet a gde mi!?Pa gde smo mi po tebi???I sta ocekujes?Za 5 god da dogurs standard nemacke ili svedske,svajcarske?
[ qazqaz @ 24.11.2007. 03:10 ] @
Eh, vec na drugoj strani teme usla politika, na mala vrata. Zar je to bitno, u ovoj temi?
Citat: Koje jadno snizenje, covece!
Pa ovako: ja na jednoj lokaciji imam paket 512, koji sam uzeo skoro. Sad za isti taj paket se daje manje novca. To je nista drugo do snizenje cene ove usluge. Jednostavno.
E sad, da li je tempo obaranja cena zadovoljavajuc, kako sve to izgleda kada se uporedi sa zemljama u okruzenju, kako telekom koristi svoj monopolisticki polozaj,.... - to je vec druga tema.
[ Nenad Vranjanac @ 24.11.2007. 03:47 ] @
to nije snizenje, to se zove marketing. ja vec godinu dana placam manju cenu od te 'snizene', a nisam platio ni tkz "setup" (koji su oni pokusali da naplacuju), nisam vezan ugovorom na godinu dana, nisam ostavio jmbg, krstenicu drzavljanstvo i izvod iz katastra da bih otvorio nalog... pokusali su oni svasta dosad, ali vecina naroda nije totalno retardirana, pa su oni sad primorani da sa 'nebulozno' cenovnika presli na 'tek umereno skupo' model, da bi imali vise novih korisnika.
zanimljivo je kako su u prisustvu konkurancije fini. pitam se sta bi bilo da nema sbb-a, i da podave ove manje provajdere. da se oni pitaju, za adsl vezu bi morao da se zavesta bubreg i stan na dorcolu.
tako da te 'akcije' mogu da valjaju... onima kojima mogu da valjaju. sto kaze wu tang - samo napred!
[ tdjokic @ 24.11.2007. 04:53 ] @
Off topic:
Dobro, necemo o politici, naravno. I mala ispravka - nije "5 godina", vec je proslo 7 godina. Ugavnom se ovde radi o raznim ljudskim osobinama (koje se, naravno, pretacu i u politku, o kojoj necemo). Upravo juce sam saslusao deo izlaganja jednog ministra u vezi cena hrane i slicnih stvari i covek lepo kaze: "Drzava se trudi da se sto manje mesa ali da stiti i potrosace i proizvodjace. Mnogi proizvodjaci sada iz toga cede maksimum i drzava ce morati da upotrebi mehanizme koji su joj na raspolaganju (pa da uveze bez carina neke prehrambene proizvode kojih trenutno nema, jer nasi proizvodjaci zahtevaju vece cene itd.)"
Sve se vrti oko para, to je jasno. Ali ako jedni druge cedimo do kraja, onda nam tu nije kriv ni onaj sto je vladao 10 godina, ni onaj pre njega, koji je vladao i duze, a svi oni (ta dvojica + njihove ekipe) su se protiv drugih ekonomija borili zatvaranjem naseg trzista na vecini segmenata a ne boljim ucinkom i tako smo mi kao bajagi ziveli dobro, a to je bio samo privid, kao kad neko proda kucu pa sledecih par godina od tih para zivi lepo i jednog dana se nadje na ulici, bez para (i bez kuce naravno).
[ Mister Big Time @ 24.11.2007. 05:45 ] @
A sta za centrale gde nema slobodnih portova? Naravno prodje 1. februar... i nista, istekao ti bonus
[ mischo @ 24.11.2007. 05:50 ] @
Telekom je u dosadašnjim akcijama uzimao u obzir kada si se prijavio, a ne kada ti je ADSL pušten.
[ agasoft @ 24.11.2007. 11:09 ] @
Nemojte se vaditi na desetogodišnju, ili što bi neki voleli da kažu i
petnaestogodišnju vladavinu nekih tamo ljudi. Evo i za ovim "Demo" Blokom,
osma godinica a ja nešto ne živim sjajno... ADSL nema veze ni sa kim pre,
nego sa ovima sada...
[ Slobodan Milivojevic @ 24.11.2007. 12:55 ] @
Ljudi, zaboravljate jos jednu veoma bitnu stavku: kafana... Ovcar Banja dobila ADSL, a Loznica nema  Na stranu sto ja nemam ni fiksni telefon kako treba, mozda bi neka kafana i prasence lepo mogli nesto da promene. Moram da razmislim o tome
A te promo akcije na koje se ljudi upecaju, pa posle ne mogu ni svoj ruter da koriste, to je strasno. Srecom ja koristim Telekom ADSL iz onih "srecnijih" dana kad su davali user/pass. A i nista mi ne znaci mesec dana interneta za dz, tj sve mi je jedno dal cu da platim 11 ili 12 meseci.
A pogledajte samo sta je mt:s uradio, uveo zaokruzivanje prvog minuta na prepaid-u, a sve pod maskom 50% kredita vise... Daj boze da se ovde ne desi nesto slicno, mada ne znam sta bi moglo da se desi, al sam ipak pomalo zabrinut.
[ calexx @ 24.11.2007. 13:12 ] @
Ovo zaokruživanje na minut je čista slika i prilika našeg shvatanja tržišta*, konkurencija ima tako nešto, ajde da i mi uvedemo isto, bolje za nas. Skoro bih mogao da se kladim da je samo pitanje dana kada će i Telenor da uvede isto računanje. Citat: tdjokic: Tacno. Koja smo mi beda kad ovde treba da se naglasava nesto sto je kod drugih vec standard. A ADSL sa ogranicenim protokom je za mene pojam kao "suva voda" - kome treba malo Interneta ni ne treba da se cima za ADSL. Nemoj tako, flat nije baš uobičajena ponuda, ako sam dobro pratio neke teme, svi počinju sa ograničenim korišćenjem pa makar to bilo i kroz neku stavku fer korišćenja. Posle počnu sa flat paketima. Ne znam koliko ti trošiš, meni je takođe broadband internet neupotrebljiv ako nije flat ali znam neke kojima je 700MB SBB paketa i to za dva meseca sasvim dovoljno. Čak na kraju tog perioda skidaju nešto koliko da ne propadne. Jednostavno, ne skidaju muziku, igre ili filmove, hoće da mejlove proveravaju trenutno a ne da se maltretiraju sa dialupom a eventualno da nešto i skinu. Postoji i kombinacija kao što je kod mene da za veći dl koristim SBB a hoću da imam i ADSL pa mi više odgovara neki jeftiniji paket ... dobro, ja oba trošim sa oko 101% ali je jasno šta mislim. :)
*Nekad davno, poskupi putarina na autoputu Beograd-Niš. Razlog, poskupela putarina na autoputu Ljubljana-Postojna. Ništa drugo, samo to.
[ MilanMilan @ 24.11.2007. 14:11 ] @
Citat: qazqaz: Eh, vec na drugoj strani teme usla politika, na mala vrata. Zar je to bitno, u ovoj temi?
Pa ovako: ja na jednoj lokaciji imam paket 512, koji sam uzeo skoro. Sad za isti taj paket se daje manje novca. To je nista drugo do snizenje cene ove usluge. Jednostavno.
E sad, da li je tempo obaranja cena zadovoljavajuc, kako sve to izgleda kada se uporedi sa zemljama u okruzenju, kako telekom koristi svoj monopolisticki polozaj,.... - to je vec druga tema.
A sta ti to brabonjas?
Po dosadasnjim akcijama, ja imam besplatan setup, majcu novaka djokovica, no charge 9 meseci, laptop, desktop, shitop, .. ali NEMAM ADSL. A prijavio sam se u maju prosle godine. Prvi put. I od tad 19 puta. I shipak. A u mojoj centrali je montirana oprema sad vec neka dva meseca(to koliko ja znam). Sta se ceka?
Telekom je kloshar. Tacka.
[ markomix @ 24.11.2007. 14:18 ] @
Citat: Mister Big Time: A sta za centrale gde nema slobodnih portova? Naravno prodje 1. februar... i nista, istekao ti bonus :D
Zaboravio si da spomenes centrale koje jos nisu dobile ni prvi put
[ fdafsd @ 24.11.2007. 14:48 ] @
Citat: Telekom je kloshar. Tacka. Pa ti onda uzmi broadband net kod SBB-a. SBB nije klošar. Tačka.
[ qazqaz @ 25.11.2007. 09:48 ] @
Citat: MilanMilan: A sta ti to brabonjas?
Po dosadasnjim akcijama, ja imam besplatan setup, majcu novaka djokovica, no charge 9 meseci, laptop, desktop, shitop, .. ali NEMAM ADSL. A prijavio sam se u maju prosle godine. Prvi put. I od tad 19 puta. I shipak. A u mojoj centrali je montirana oprema sad vec neka dva meseca(to koliko ja znam). Sta se ceka?
Telekom je kloshar. Tacka.
Dobro, sad te vec razumem 
I ja sam cekao dugo ADSL, a pritom nisam imao mogucnosti za SBB, pa znam kako ti je...
Dok ne potegnes vezu neku samo, sve stize za max 10 dana...
[ Marko Cukalac @ 26.11.2007. 23:00 ] @
Koji telekom? Neozbiljni su kao i SBB! Koliko se secam bila je akcija (dok jos nisu udvostrucili brzine) 3 meseca neka bedna cena.. ja se prijavim 5x, mislite da mi je stigao odg? Jeste sutra.. malo! SBB takodje ima taj sistem ne zovu te.. Oni te prijave pola ne gledaju.. Ljudi se prijavljuju za dzabe. Ne znam samo kako ce uspeti na taj nacin da imaju korisnike, samo ce ih izgubiti, ljudi imaju mogucnosti oni ne zowu.. mislim neozbiljnost 100%!!
[ Kek1 @ 27.11.2007. 09:23 ] @
Prokleti Telekom. Hoce li ga vec jednom privatizovati pa i da mi dobijemo normalne uslove i cene interneta? Buuuu, monopolisti.
[ agasoft @ 27.11.2007. 10:56 ] @
UUU tek kad ga privatizuju, čuvajte džepove...
[ easyyu @ 27.11.2007. 14:31 ] @
Citat: agasoft: UUU tek kad ga privatizuju, čuvajte džepove...
Potpuno se slazem...Cini mi se da imamo nejeftiniju pretplatu telefonije u svim okolnim zemljama !
[ Slobodan Milivojevic @ 27.11.2007. 20:45 ] @
A pretplata za fiksni telefon sa ADSL-om ima veze tacno kakve?
[ easyyu @ 28.11.2007. 00:21 ] @
Hmm..pa sa ADSL nikakve..ali sam podrzao prethodni post i nadovezao se oko privatizacije (monopolizma)
[ Nenad Vranjanac @ 28.11.2007. 05:36 ] @
Citat: qazqaz:Dok ne potegnes vezu neku samo, sve stize za max 10 dana...
alo covece, citas li ti sebe?
2007. godine ti treba veza da bi dobio adsl??!
(i to ne neki 'gigabitni' koji u okolnim zemljama odavno postoji u ponudi, vec onaj najosnovniji)
[ qazqaz @ 28.11.2007. 21:48 ] @
Citat: Nenad Vranjanac: alo covece, citas li ti sebe?
2007. godine ti treba veza da bi dobio adsl??!
(i to ne neki 'gigabitni' koji u okolnim zemljama odavno postoji u ponudi, vec onaj najosnovniji)
Za sve je potrebna veza, pa i za ADSL.
Sta ti je tu toliko cudno?
Ne zivimo u Nemackoj. Treba ziveti u sadasnjosti i u realnosti.
[ tdjokic @ 29.11.2007. 03:49 ] @
Citat: qazqaz: Za sve je potrebna veza, pa i za ADSL.
Sta ti je tu toliko cudno?
Ne zivimo u Nemackoj. Treba ziveti u sadasnjosti i u realnosti. Tacno je da ne zivimo u Nemackoj, ali je ipak cudno, jer se radi o specificnoj temi.
Dugo vremena su ostali imali ADSL, a mi ne. U prvoj turi su tu stvar dobili samo sluzbenici Telkoma, sacica njih, da bi testirali kako to ide.
U drugoj turi (pre 3 godine?) je javnosti ponudjena ogranicena kolicina ADSL prikljucaka. E, tada ti je veza mozda mogla pomoci, jer je na 200 interesenata mozda bilo 10 prikljucaka, pa je bilo moguce nekoga preteci, izbaciti i slicno, pomocu VEZE.
U trecoj turi, koja jos uvek traje, drzava je krenula u masovno uvodjenje ADSL, ali su isli nekim svojim putevima, pa je tako neko naselje / selo / grad dobilo prikljucke pre drugog naselja / sela / grada. Tu su se, naravno, oni koji su morali "jos malo" da sacekaju ljutili, psovali itd. Ali, kako je vreme prolazilo, sve se vise videlo da to napreduje, i da ce (skoro) svi moci da dobiju, ako zele.
Posto smo sada u toj trecoj fazi, objasni mi kako ti moze pomoci neka debela veza, sve da ti je generalni diretkor Telekoma ujak, ako u tvom naselju / selu / gradu jos nema ni jednog jedinog ADSL prikljucka? A kad ih bude na stotine / hiljade, onda ti veza ne treba, osim za neke specificne slucajeve?
[ Elldamar @ 29.11.2007. 05:01 ] @
Aham...lepo je ovo...samo shto cje korisnik koji se prijavi na ovo verovatno 1og februara dobiti slobodan port...
[ ramkens @ 29.11.2007. 16:26 ] @
Ja sam se bio prijavio negde između 5-10 novembra, koji dan kasnije javili su da trenutno nemaju mogućnosti , ja sam već počeo da razmišljam o SBB, ali eto nazvali su me prošlog četvrtka da dođem i pokupim paket, a zasnivanje pretplatničkog odnosa je 1.din bez PDV, kao što reklamiraju (stoji u ugovoru).
A što se tiče monopola tu se u potpunosti slažem, neću da branim telekom, ali SBB ništa nije bolji. Pogledaj samo od kako su se rešili konkurencije kako iz meseca dižu pretplatu na TV, a to nije sve TV pretplata u Novom Sadu je 645 din. (priključak za stan u zgradi u koju je dovučen 7200, za kući 10000), u Beogradu 520din .(prikjlučak 3900), A U LESKOVCU PRETLATA 390 DINARA (PRIKLJUČAK NA STAN 3000 , kuću 7900). Što je totalno protiv svih antimonoloskih zakona. KAKO NEKO U LESKOVCU PLAĆA PRETPLATU 390,A U NOVOM SADU 645 DINARA GDE JE TU RAZUM. AKO JE STANDARD U VOJVODINI VEĆI TO NE ZNAČI DA TREBA DA MUZU SAMO NOVOSAĐANJE.
[Ovu poruku je menjao ramkens dana 29.11.2007. u 17:43 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao ramkens dana 29.11.2007. u 18:40 GMT+1]
[ night-shift @ 29.11.2007. 17:41 ] @
715 dinara je pretplata za SBB-ovu kablovsku TV u Novom Sadu, čisto da te obavestim 
[ ramkens @ 30.11.2007. 14:51 ] @
Ma mogu samo da prihvate da mi p*puše k*rac!!!
[ JohnnyS @ 02.12.2007. 01:09 ] @
A ja mislio da je 250 dinara na Kopernikusu u Vlasotincu skupo. Hmmm.
[ waikiki @ 08.12.2007. 23:20 ] @
Nije vise besplatno. Sada ti plate da uvedes ADSL. Doduse 10 Eura ali nije ni to lose.. ali ni sve.. ima jos iznenadjenja..
http://www.telekom.nadlanu.com...ult.aspx?ac=snews&ui=28925
[ RobertoKish @ 09.12.2007. 10:31 ] @
u nedelju 2.decembra sam preko neta podne zahtev za adsl kod telekoma,oprema je stigla 6.,potpisao ugovor(512 paket) i instalirao i radi.za sada nisam ni dinar dao.
[ Emil Ranc @ 09.12.2007. 12:16 ] @
Daćeš kad ti dođe januarski račun za Telekom usluge 
E, a koliko? To još niko ne zna 
[ RobertoKish @ 09.12.2007. 13:17 ] @
normalno,nisam ni ocekivao da ce biti sve za dz,
pa ni u ameriKu nema za dz.
[ markomix @ 09.12.2007. 13:26 ] @
Citat: RobertoKish: u nedelju 2.decembra sam preko neta podne zahtev za adsl kod telekoma,oprema je stigla 6.,potpisao ugovor(512 paket) i instalirao i radi.za sada nisam ni dinar dao.
Kako mislis oprema je stigla? Jel si ti isao kod njih po opremu i da potpises ugovor ili su ti oni doneli ko Beotel sto radi
[ RobertoKish @ 09.12.2007. 16:08 ] @
ne,stiglo je u lokalnu ispostavu telekoma,od mene na 500metara,tamo sam potpisao.
[ markomix @ 09.12.2007. 17:14 ] @
OK, hvala. Posto sam se ponadao da donose, e to bi bilo ekstra, da ne moram da idem do Dubrovacke(BG), tj da se cimam na drugi deo grada. Ja sam se prijavio kod Telekoma, jer PTT nema modeme. Sad samo cekam da mi jave kad puste centralu u rad i da odem da potpisem.\
A sto se tice korisnickog centra, pa mogli su makar da stave jos negde da mogu da se potpisu ugovori i preuzmu modemi, a ne samo na jednom mestu. Bilo bi lepo kad bi makar stavili jedan na Banovo brdo, da svi koji zive na drugoj strani grada (Rakovica, Vidikovac, Pevac ...), ne moraju da se cimaju do Dorcola!!!
EDIT: Evo ispravljam svoju prethodnu tvrdnju, jer sam sad video da se ne ide vise u Dubrovacku po modeme, vec u poslovnice Telekom, od kojih je jedna na Banovom brdu.... Znaci ekstra
[Ovu poruku je menjao markomix dana 10.12.2007. u 18:46 GMT+1]
[ markomix @ 14.12.2007. 12:51 ] @
Zanima me kako se placaju racuni za Telekom adsl, tj da li unapred za odredjeni mesec ili kao za telefon posle tog meseca?
[ Emil Ranc @ 14.12.2007. 14:19 ] @
Telekom ADSL se plaća zajedno sa telefonom, znači u okviru istog računa. Naravno, u specifikaciji računa vidi se koliko otpada na telefon, a koliko na ADSL.
Dakle, plaćaš za prethodni mesec.
[ bujo @ 08.02.2008. 13:27 ] @
Prijavio sam se pre 15-og,a ugovor potpisao 28-og ili 29-og decembra (07).
Znaci ispunjavam kriterijum za besplatno koriscenje do 01.02.2008.
E pa izgleda da ne...
Danas sam dobio telefonski racun za period od 01.01.2008 do 31.01.2008,i imam sta da vidim.
ADSL 2.415+pdv !!!
WTF ?
Ako je besplatno koriscenje do 01.02.2008,onda valjda nebi trebalo da placam ovaj mesec.
Poslao sam mail telekomu da cujem njihov odgovor.
Vrlo VRLO sam besan !!!
Dali se jos neko prijavio u pomenutom periodu ?
I dali je dobio racun ?
[ mstupar05 @ 08.02.2008. 14:24 ] @
I meni je uracunat ADSL u januarski racun! Mamicu im... Jel se neko zalio?
[ bujo @ 08.02.2008. 14:37 ] @
Upravo sam im poslao mail.
Cekacu odgovor najduze do ponedeljka,a onda cu poceti da zove call centar do besvesti.
Rok za reklamaciju je do 20og (tako pise na racunu),pa bih ti savetovao da sto pre zoves/posaljes mail.
Neznam samo dali se racun moze reklamirati mailom ,ili samo licno i personalno (sto mi bas i nije zgodno,jer me put kosta 600din).
U mail ubaci sve podatke koji bi mogli biti korisni (broj telefona,racuna i sifra korisnika).
Nadam se da ce pravda pobediti :)
[ lukeguy @ 08.02.2008. 15:27 ] @
pogledaj šta piše u ugovoru. oni su za Novu godinu imali aktivne dve akcije: jedna je bila ta gde imaš besplatan adsl do kraja januara, a druga potpuno odvojena je ona gde dobiješ vaučer od ComTrade, igrice itd. ako si dobio taj vaučer onda si prijavljen preko te akcije i nemaš besplatan adsl. a koliko mi je poznato oni su SVE korisnike prijavljivali preko te druge akcije (naravno prećutno) osim ako nisi eksplicitno tražio onu prvu promociju.
[ bantes9 @ 08.02.2008. 15:38 ] @
Citat: lukeguy: pogledaj šta piše u ugovoru. oni su za Novu godinu imali aktivne dve akcije: jedna je bila ta gde imaš besplatan adsl do kraja januara, a druga potpuno odvojena je ona gde dobiješ vaučer od ComTrade, igrice itd. ako si dobio taj vaučer onda si prijavljen preko te akcije i nemaš besplatan adsl. a koliko mi je poznato oni su SVE korisnike prijavljivali preko te druge akcije (naravno prećutno) osim ako nisi eksplicitno tražio onu prvu promociju.
Aj napisi u kojem je clanu to navedeno, letimicno sam bacio pogled na ugovor i nisam naleteo na ovu informaciju.
[ bujo @ 08.02.2008. 16:17 ] @
Upravo sam (opet) procitao ugovor,od pocetka do kraja.
Promocije se ne spominju uopste !!!
Barem ne kod mene.
A da rade precutno ,to je istina.
Uvek imaju neku skrivenu caku.
Da sve bude jos smesnije,i riba iz call centra mi je rekla da je besplatno do februara ako potpisem do 31-og decembra.
A i rekla mi je da ugovor moze da potpise bilo ko,pa sam izvisio za 600 dindzi.
Dzabe isao u NS,morao je father da ode i da da autogram.
Stvarno su djubrad...
[ Emil Ranc @ 08.02.2008. 17:01 ] @
Ima vas dosta koji su se tada prijavili, ukoliko je i kod ostalih ista situacija, možete se organizovati nekako i uputiti zajedničku žalbu, protest, pismo javnosti.
Bez obzira na to što ti ugovor ne ide na ruku, ti si ipak bio obmanut (što je protivzakonito), pošto ti je Telekom putem reklame saopštio da nećeš plaćati za uslugu do kraja januara...
[ bujo @ 08.02.2008. 19:26 ] @
Drug iz NS je danas skoknuo do telekoma,da se raspita u vezi svega ovoga.
Dobio je odgovor da su u promo akciju (koja je trajala od 15-og decembra pa do ne znam ti kada) ukjluceni samo oni koji su podneli prijavu,a ne potpisali ugovor.
Kao sto je lukeguy rekao,bile su 2 akcije.
Neznam dali su kriterijumi bili isti za obe akcije ?
Ako nemam pravo na jednu onda valjda nemam pravo ni na drugu.
A vaucer sam dobio,znaci imam pravo.
Cekam telekom da mi odgovori na mail...
Pa ce da vidimo...
[ bantes9 @ 11.02.2008. 13:56 ] @
Stigao mi je danas racun za telefon za period od 01.01. - 31.01.2008.god. bez stavke adsl. Zahtev sam podneo 07.12.2007. god. a ugovor sam potpisao 10.01.2008. god. Od stvari koje su se pominjale u akciji dobio sam jedino vaucer sa popustom za kupovinu u Comtrade-u.
[ mtopic @ 11.02.2008. 15:18 ] @
Ja sam se prijavio za ADSL kod Telekonja negde oko 15 Decembra, zvali me 10 januara da potpishem ugovor i uzmem modem, dobio sam vaucher od 6000din (koji sam bacio oma posle posete ComTradeu, kao kupish komp sa C2D Intel procesorom koji je najjeftiniji 100-tinak evra i legalan windows-preko 100e i na to popust od 6000din, ko ce prvo da uvede internet pa tek onda da kupi komp LOL), kada mi je stigao rachun za januar pishe da treba da se plati 1200din za ADSL i 1.18din za SETUP i ispod stoji "POPUST NA MESECHNU NAPLATU - PROMOTIVNA KAMPANJA (ODLUKA BROJ 140473/1)" isti taj iznosod 1200din, tako da ne treba da platim nishta :)
[ bantes9 @ 11.02.2008. 17:53 ] @
Ipak mi je stigao racun za adsl, ali su ga greskom vezali za drugi broj i poslali ga na adresu roditelja. Pise sve kao u slucaju mtopic-a i za ovaj mesec treba da platim samo 1 dinar.
[ linijax @ 12.02.2008. 15:21 ] @
ako moze neko da mi pomogne.
Naravno da cekam godinama ADSL i konacno pre par dana su me zvali iz sezama da potvrdim svoju prijavu za ADSL.
Takodje su mi napomenuli da je potrebno da "ponistim" sve svoje prijave kod ostalih provajdera (posto sam ja naravno proteklih godina slala zahteve svima u nadi da ce mi neko omoguciti isti :))) pa tek onda da im se javim i da ce mi adsl biti prikljucen za 5-7 dana.
Pre 20-tak dana su me zvali iz telekoma (kojima sam ulozila urgenciju na zahtev) i rekli mi da i dalje budem strpljiva i da nemaju informaqcije kada ce adsl biti omogucen u sremcici.
Pa me sad bas cudi kako to sezampro da me zove i zahteva da odjavljujem ostalim provajderima kad ni telekom nema pojma sta ce biti sa sremcicom?????
STA DA RADIM?????
Da prihvatim sezampro ili da cekam (ne znam ni ja vise sta cekam???))
POZDRAV I HVALA !!!
[ mischo @ 12.02.2008. 17:27 ] @
@linijax
Prvo, nema potrebe da postuješ na 13 mesta. Postuj na jednoj ako je tematski slična ili otvori novu temu. Kontroliši se malo ;-)
Drugo, u Sremčici je pre 7 dana montiran novi DSLAM i sada ima uslova za ADSL za one koji nisu dvojnici i slično. Ako si se prijavila kod Telekoma, oni će ti sigurno realizovati ADSL pre svih, jer ako ima uslova oni su sigurno do sada poslali nalog za montiranje. Ako hoćeš kod drugog provajdera moraćeš da se odjaviš kod telekoma, sačekaš da te oni demontiraju, pa to preneseš tom provajderu, odjaviš se kod svih ostalih i sačekaš da te ponovo priključe. Postoji i opasnost da izvisiš, ako su montirali mali broj portova, jer si u tom slučaju poslednja na listi. Znam za nekoliko takvih slučajeva.
Moj savet je da ostaneš kod telekoma. Dobićeš ADSL najbrže.
Treće, Vidi PP!
[ anon157690 @ 18.02.2008. 00:40 ] @
Kada će telekom već jednom da snizi cene flet adsl-a, meni je previše 1400din mesečno za 512/128 ???
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|