[ vidakovic81 @ 23.11.2007. 16:25 ] @
....marke Sony koji valja ?!?! Gledao sam teme ovde i sve ste ih napljuvali, a ja sam ograničen kupovinom Sony aparata.
Ako neko ima neko pozitivno mišljenje o nekom Sony do 300 € neka ga iznese, pa da ga uzmem.

Molim samo da ne bude kometnara, da ipak kupim Canon, Nikon, Fuji.....jer MOGU samo Sony !

Hvala
[ Paramecijum @ 23.11.2007. 16:30 ] @
Uzmi Sony kad ti je već prilika, prodaj ga neotpakovanog i onda kupi Canona ko čovek...
[ Zarko Silic @ 23.11.2007. 16:38 ] @
Za koju namenu?
[ Ivand @ 23.11.2007. 17:35 ] @
Sony H3 ima dosta dobru kritiku... i uklapa se u cenovni rang...
[ crnibombarder @ 24.11.2007. 00:05 ] @
Sto kaze Zare, da ti malo bolje objasnis za sta bi koristio fotoaparat, onda bi svima bilo mnogo lakse da ti pomognu ??
Jel' trazis kompakt, fensi-dzepnu varijantu za zezanje (Sony je sad izbacio neke nove modele), ili nesto malcice ozbiljnije (H3 se uklapa u cenu,a vrlo lako bi' mogao da dobacis do H7).
[ ventura @ 24.11.2007. 00:13 ] @
Ja imam Sony CyberShot T50, mislim da je on sada u tom cenovnom rangu koji si naveo, solidan je aparat, lepo izgleda, baterija mu traje da zaboravim kad sam je punio... Imaš moju preporuku za tu seriju (ako je već izašao i neki noviji model od toga, a sigurno jeste)
[ crnibombarder @ 24.11.2007. 19:01 ] @
Medju kompaktima sad ima T70/75, T200, i novi T2 sa cak 4GB interne memorije.

Ja mislim da bi trebao jos malo da se nategne za H7/H9 , jeste da nije za dzep ;-)
[ vidakovic81 @ 26.11.2007. 12:44 ] @
Citat:
crnibombarder: Sto kaze Zare, da ti malo bolje objasnis za sta bi koristio fotoaparat, onda bi svima bilo mnogo lakse da ti pomognu ??
Jel' trazis kompakt, fensi-dzepnu varijantu za zezanje (Sony je sad izbacio neke nove modele), ili nesto malcice ozbiljnije (H3 se uklapa u cenu,a vrlo lako bi' mogao da dobacis do H7).

Namena je da slikam :)

Šalim se naravno, ma nikakvu namenu posebnu neće imati, znači slikanje deteta uglavnom, da bude tu na rođendanim,a proslavama...itd....U svakom slučaju imao sam Ixus 30 pre 3 godine, ukrali su mi ga....onda sam u međuvremenu kupio i zajebao se HP aparat, sada mogu da kupim taj sony, ali sam poredio sve modele na www.digitalversus.com sa ixusom 75 i ni jedan ne može da mu prismrdi.

To da kupim Sony pa da prodam, ne isplati se jer ga ja ne mogu prodati za punu cenu. Koliko sam shvatio ova T serija je kao najbolja....ali kvalitet slike je opet daleko od Canona.

Toliko sam se sada smorio da više ne znam ni da li da ga uzmem
[ vidakovic81 @ 26.11.2007. 13:41 ] @
Odlučio sam se za T200 ili T2. Preneću impresije kada budem kosritio jedan od ova dva.
[ gosha @ 26.11.2007. 13:41 ] @
Mislim da bi ti bio zadovoljan sa Canon A650 IS. Nije Sony ali valja ;)

Poz. Gosha