[ dragan_bg_88 @ 25.11.2007. 09:22 ] @
| Pozdrav svima, interesuje me sta mislite o ovom modelu? evo vam i link ka hp-ovom sajtu
http://h10010.www1.hp.com/wwpc...ook%20PC&lang=en&cc=us
Koliko moze baterija kod njega da izdrzi, tj. sta znaci 2 sata autonomije? to je trajanje pri maximalnom opterecenju ili? Recite mi i jos bilo sta mislite da mi je korisno pri odlucivanju za kupovinu? Hvala unapred... |
[ JOJO847 @ 25.11.2007. 10:53 ] @
Ima o njemu ponešto i na ovom forumu, a ima i ovdje: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3951
Bitno pitanje je za sto tebi notebook treba?
[ dragan_bg_88 @ 25.11.2007. 13:24 ] @
Pa trebao bi mi za najnormalnije koriscenje, znaci bitno je da ima wireless, mreznu kartu, dvd-rw i bluetooth bi dobro dosao, jedino mi samo bateriju nije bas najjasnija, koliko ona traje na ovom modelu? sta je to autonomija baterije?
[ JOJO847 @ 25.11.2007. 13:38 ] @
Autonomija je podatak koji govori koliko sati notebook moze raditi na bateriji. Kod ovog HP-a je oko 3h. Autonomija ovisi od nekoliko faktora među kojima su najbitniji uključena/isključena wireless kartica, osvjetljenje ekrana, CPU...itd.
[ dragan_bg_88 @ 29.11.2007. 10:38 ] @
Da ne bih otvarao novu temu, interesuje me sledece:
Imam kuci jedan desktop koji je povezan na net preko UTP kabla. E sada kada budem uzeo laptop naravno morace i on da mi bude povezan na net. Mislim da je bezveze da uzmem neki switch i da razvlacim kabal, pogotovo sto ne moram uvek koristiti laptop na isom mestu. Mislio sam da uzmem nesto da bezicno umrezim laptop i desktop tako da laptop moze preko desktopa da ide na net. Znam da postoji tako nesto, ali ne znam tacno kako se zove i sta mi sve treba. Molim vas za pomoc, hvala :)
[ JOJO847 @ 29.11.2007. 22:48 ] @
Treba ti wireless PCI kartica za desktop, ali ipak...što nebi bilo zgodnije kupiti router sa wirelessom tako na net ideš nezavisno od desktop kompa?
[ dragan_bg_88 @ 01.12.2007. 11:31 ] @
A reci mi koliko bi kostao wireless router? Potrebno mi je samo da povezem ta dva kompa, tako da mi ne treba neki veliki... I jos jedno informativno pitanje, da li preko tog wireless routera moze npr. da se povezu dva laptopa bezicno?
[ JOJO847 @ 01.12.2007. 11:50 ] @
Ajd molim te da neidemo ovdje u off topic otvori novu temu s tim istim pitanjem u HomeNetworking forumu. Napisi sve ovo + koji modem imas (predpostavljam da je rijec o mreznom ADSL modemu, samo nam to moras potvrditi.)
[ AstroDule @ 06.02.2008. 23:26 ] @
Ja imam taj laptop vec skoro 2 nedelje i iskustva su mi pozitivna
Moja verzija ima 80gb hdd i 512mb ram-a. Odmah sam kupio jos 1gb rama i bez problema teram photoshop i illustrator i dreamweaver.
Instalirao sam XP i sve mi radi savrseno
Za tu cenu (30000) mislim da stvarno nema sta da mu se zameri.
[ AstroDule @ 22.03.2008. 07:42 ] @
Evo jedna stvar koju sam primetio.
U poslednjih par dana se desava sledeca stvar.
Radim na laptopu, a ukljuceni su externi zvucnici. U jednom trenutku se cuje zvuk sa internih zvucnika, kao da se modem konektuje, u trajanju od jedne sekunde.
Sta to moze da bude?
[ Ned123 @ 22.03.2008. 08:54 ] @
Imam HP Compaq 6710b i dotični zvuk ("beep" u trajanju od cca 1s) se u izuzetno nepravilnim razmacima (u rasponu od 2 dana, pa do jedne sedmice) javlja i meni. Nije u koorelaciji sa temperaturom, niti se javlja u isto doba dana. Na internetu primjetim da nismo jedini. Osim tog "beep-a" nikakvih drugih problema nema.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|