[ s.makic @ 25.11.2007. 21:11 ] @
Interesujem dali neko zna gde bih mogo negde da skinem neki primer neke neke aplikacije urađene pomoču Delphi7
sa upustvom kako se radi (npr. kao što su dati primeri Access aplikacija urađeni na ovom forumu).
Također me interesuje dali neki program urađen u access može automatski putem Delphi7 da se snimi kao EXE, ili se mora ponovo uraditi putem Delphi7.
Unapred se zahvaljujem smima koji bi mi svojim savetima pomogli.
[ Bojan Kopanja @ 26.11.2007. 07:49 ] @
Sto se prvog dela pitanja tice proGoogle-aj malo imas primera za Delphi na puno mesta tako da na netu stvarno mozes da dadjes primere za skoro sve sto ti moze pasti na pamet.

A sto se tice drugog dela pitanja zao mi je, ali ces morati da pravis program od pocetka, tj. nema nacina da pomocu Delphija iskompajliras ono sto si radio u Access-u. Iz te aplikacije koju si radio u Accessu mozes da iskoristis samo cistu bazu, a sve izvestaje i forme ces morati da napravis ponovo u Delphiju.
[ mish_ns @ 22.09.2009. 11:51 ] @
Nadovezao bih se na temu. Napravio sam jednostavan program sa formom...
Program radi (izbildovan, kompajliran) ali jednostavno kao da protrci kroz izvrsenje, tako da ni ne stignem da vidim formu...
Da li neko zna sta je problem?!
[ captPicard @ 22.09.2009. 12:43 ] @
Citat:
mish_ns: Nadovezao bih se na temu. Napravio sam jednostavan program sa formom...
Program radi (izbildovan, kompajliran) ali jednostavno kao da protrci kroz izvrsenje, tako da ni ne stignem da vidim formu...
Da li neko zna sta je problem?!

:-) opiši šta program radi i daj ovdje kod ako program nije velik.
[ mish_ns @ 22.09.2009. 16:02 ] @
Proradilo je, uradio sam ispocetka...ocigledno sam ja negde nesto zabrljao.
Inace sam profesionalni pocetnik :)
Program treba da ispise ime na formi koje se unese u edit box.
[ captPicard @ 22.09.2009. 16:36 ] @
U takvim situacijama napraviš copy/paste koda ovdje, pa ćemo ti više pomoći...
[ mish_ns @ 22.09.2009. 18:31 ] @
OK..HVALA u svakom slucaju!!!