[ zorpetus @ 26.11.2007. 15:00 ] @

Moze li neko da preporuci (moze i na privatnu poruku, da se ne shvati kao reklama) neku tihu tastaturu i misa, pozeljno da su bezzicni?
Naime, stanujem u malom jednosobnom stanu, cesto radim nocu, a zeni naravno smeta toliko "klikentanje" po misu i tastaturi

Ne mogu da kazem da novac nije problem, svako voli da prodje sto jeftinije moze, ali zaista cu prezaliti bilo koje pare samo da resim ovaj za mene sada vec goruci problem.

Gledao sam ove Logitech tastature (zicane) i svidja mi se kakav kratak hod imaju (ova moja sadasnja Labtec ima duzi hod i lepo je radila par meseci, a onda su se valjda te plastikice koje drze te tastere "ojedu", pa tasteri imaju sve veci otpor osim ako nisu pritisnuti bas odozgo, malte ne pod pravim uglom, odnosno upravno... sto je ubitacno za bilo koju vrstu brzog kucanja), ali nisam imao prilike da vidim njihove bezzicne modele, niti da se uverim koliko su tihe. Takodje, da li im se tastature mehanicki razlikuju od modela do modela (makar za bezzicne) jer sam video cene za njih varijaju od nekih 1900 pa do 5-6.000 dinara za komplet bezzicni mis + tastatura?

[ Ilic Igor @ 26.11.2007. 15:50 ] @
Probaj microsoft (bar tako pise na tastaturi i misu).
Nema ostrog klitanja.
[ zorpetus @ 26.11.2007. 20:26 ] @
Citat:
Ilic Igor: Probaj microsoft (bar tako pise na tastaturi i misu).
Nema ostrog klitanja.

Hvala na savetu!
Ne znam ni sam zasto, te Microsoft tastature sam nekako uvek zaobilazio, tj. nisam ih uzimao u razmatranje - cinilo mi se da je to samo jos jedan od nacina kako M$ zeli od nas da uzme pare (stavi svoj znak na nesto sto je sasvim prosecnog i ni po cemu posebno vrednog paznje kvaliteta).