[ FatalBlaDE @ 26.11.2007. 19:54 ] @
| Skidao sam 100-CSM-wa , i nijedan mi se nije swidio .Znaci ako neko ima neki dobar link za download bilo bi pozeljno da okaci . Znaci preciznije mi je potreban CSM nesto slicno kao sto koristi ircsvet.com Znaci na tom sajtu mi se swidja Top downloadi (da moze da se pomjera ) Prijatelji sajta itd... HVALA Unaprijed |
[ misk0 @ 27.11.2007. 09:52 ] @
Mislim da tebi treba CMS - Content Management System (a ne CSM). Ni jedan koji skines nece po instalaciji da radi SVE kako si ti zamislio vec treba posla. Prema tome, pocni od onih najpopularnijih pa se igraj / podesavaj dok ne dobijes to sto ti treba (Joomla, Drupal, textpattern, phpnuke...)
[ Zmaj @ 27.11.2007. 15:16 ] @
Citat:
FatalBlaDE: Skidao sam 100-CSM-wa , i nijedan mi se nije swidio .Znaci ako neko ima neki dobar link za download bilo bi pozeljno da okaci . Znaci preciznije mi je potreban CSM nesto slicno kao sto koristi ircsvet.com Znaci na tom sajtu mi se swidja Top downloadi (da moze da se pomjera ) Prijatelji sajta itd... HVALA Unaprijed
Prvo sto ti treba je da pises normalno jer kad bi SWI pisali ovo djubre onda bi pretraga bila ne potrebna.
A drugo ovde je toliko pisano o cms-ovima pa potrazi malo po forumu, procitaj starije postove, jer mi ovo lici na zaje*anciju. A i taj ircsvet ima footer pa pogledaj sta pise.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.