[ toxi_programer @ 27.11.2007. 13:51 ] @
Pozdrav. Uzeo sam hosting kod sezampro-a. Informacije o istom se nalaze na adresi: http://www.sezamhosting.com/licni/. Zamolio bih vas da odete na tu adresu i kliknete na "detaljnije". Primetićete i sledeći tekst: Citat: Perfomanse koje pruža Windows Web hosting: * Podržane baze podataka: Microsoft SQL, Microsoft Access, IIS, MySQL Dakle jasno navode da se mogu koristiti ove baze. Međutim, primetio sam da ne radi Access baza i onda sam zvao teh.podršku. Kažu "lični paket ne podržava NI JEDNU bazu i ne može se doplatiti za istu, te informacije koje smo dali na sajtu su pogrešne, izvinjavamo se bla bla...". Jedini način da dobijem mogućnost korišćenja baza jeste da jovo-nanovo platim novi, "poslovni" paket koji košta oko 5000 a da ovaj šta sam već platio ne koristim... Naravno, da sam znao za ovo nikako ne bih uzeo baš taj paket jer ne ispunjava ono što meni treba ali pisalo je da sve to dobijam. Tako da, ako se realno pogleda, ispadne da je ovo "navlakuša" ali opet, nisam kompetentan da nekog okrivljujem. I, šta mi je sada činiti? Rekli su mi da mogu jedino da mi dozvole korišćenje JEDNE MSSQL baze, a ovo ostalo da ne može a to mi opet nije baš upotpunosti zadovoljavajuće. Izvinite ako sam temu postavio u pogrešan podforum. |