[ pegasus @ 28.11.2007. 20:13 ] @
Ovako, kupio sam zvucnike Blueberry SW-M26 i kada sam pustio neki tehno ustanovio sam da jedan satelit krči. Dobro, zamenio sam ulaze na wooferu i sad drugi satelit krči, sto znaci da verovatno nesto nije u redu sa ulazom od woofera. Odneo sam ih u servis i oni su ih popravili i kad sam ih doneo kući opet sam ustanovio da jedan satelit krči. Opet sam odneo u servis i dali su mi nove-Blueberry SW-M30 - pogađate, i oni krče, tj. jedan satelit. Kad zamenim ulaze satelita onda onaj drugi krči...
Stvarno ne znam šta da radim. Da li je možda do mog kompa? Imam maticnu epox 8rdae.
[ StORM48 @ 28.11.2007. 20:30 ] @
Hm.
A jesi li probao da ih zakačiš na neki drugi izvor zvuka (MP3 plejer, diskmen... šta već)?

Jer, vrlo je moguće da je nešto do Tvoje ploče, a da zvučnici ustvari rade normalno.

Pozdrav
[ pegasus @ 28.11.2007. 21:57 ] @
Nisam probao, ali probaću da odnesem do ortaka pa ćemo videti. Javiću šta je bilo.
[ pegasus @ 01.12.2007. 07:34 ] @
Isprobao sam juče i kod njega ne krči, što znači da je do mog kompa. Ima li neko predstavu do čega je to?
[ StORM48 @ 01.12.2007. 09:19 ] @
Može da bude neispravna zvučna, a može biti i fizički defekt na konektoru (nedovoljan kontakt ili oksidacija istog). Teško je reći.

Pozdrav