[ mladjolinjo @ 29.11.2007. 09:51 ] @
Da li mi neko moze objasniti kako se i gde tacno u biosu namesta mrezna kartica, tj da se vidi da li je aktivirana???
Imam integrisanu mreznu karticu na maticnoj nVidia K8n Socket 754, ali mi za ADSL kad priljucim ethernet kabl ne prepoznaje modem, tj ne pojavljuje se nikakva ikonica.Ukljucio sam modem naravno....
Unapred hvala svima!!!
[ Mister Big Time @ 01.12.2007. 01:03 ] @
Potrazi nesto kao 'Integrated Ethernet adapter' ili 'LAN adapter'... Ako ti je lakse pored AC97 je, posto verovatno imas i zvuk integrisan.
[ Marcony @ 01.12.2007. 07:00 ] @
Control Panel - Network Connections

Sta tu imas? Prvo nam to reci.
[ mladjolinjo @ 01.12.2007. 09:00 ] @
U control panelu nemam nista, i ako bih trebao tu da imam onu ikonicu zakonekciju pa da se podesava, ali nemam nista.To je nesto sto ne razumem...Inace imam Windows XP 64bit .. da nije nesto do njega???
[ Milos Stojanovic @ 02.12.2007. 10:53 ] @
U biosu bi trebalo da na stranici koja se zove "Integrated Perihperials" ili "Onboard Devices" ili slično postoji opcija za uključicanje integrisane mrežne kartice koja se obično zove "OnBoard LAN", "OnBoard Ethernet" ili slično.

Sve što treba da uradiš je da "Disabled" promeniš u "Enabled", restartuješ kompjuter i nadaš se da WinXP ima drajvere za tu karticu (u suprotnom ti trebaju drajveri koji su stigli uz ploču).

[img][att_url][/img]
[ mladjolinjo @ 02.12.2007. 12:05 ] @
ODradio sam tako i radi.
Hvala puno!!! :-)