[ kajla @ 29.11.2007. 12:09 ] @
Imam php skripu file2mail (koju sam nasao na netu) i hteo bi da ova programcic radi pod windowsom. Probao sam sa bamcompile 1.21 ali kad pokrenem exe fajl dobijam gresku:

Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: gethostbyname failed in pop3.php on line 1

Warning: fsockopen(): unable to connect to pop3_ńĺđâĺđ:110 in pop3.php on line 1

Warning: feof(): supplied argument is not a valid stream resource in pop3.php on line 1

Warning: fgets(): supplied argument is not a valid stream resource in pop3.php on line 1
i tako u nedogled...

Da li neko ima ideju kako ovo moze da se resi?

poz.
[ kajla @ 29.11.2007. 18:07 ] @
Uspeo sam da podesim da radi ali se sada javlja sledeci problem:

sama komanda mail($to,$subject,"",$mime) se izvrsava veoma dugo tj. proborcionalno duzini attachmenta. I za to vreme procesor je veoma opterecen. Poruka koju dobije nije dobra tj. pise da nema attachmenta, kad pogledam source poruke vidim da u njoj ima attachmenta ali da zbog toga sto na dva mesta nisu ubaceni novi redovi emal klijent ne prepoznaje da ima attachmenta. Stvar je u tome sto je ova promenjiva $mime dobro formatirana (kad joj dodam redove to i subject i zapamtim sve to u jedan eml fajl taj fajl moze da se otvori sa email klijentom)
Da li neko ima ideju u cemu je ovde zapravo problem?

poz.
[ b0ris @ 02.05.2008. 14:12 ] @
Malo mi je nejasno sto uopste koristis php kao exe fajl na windowsu ?