[ HammerFall @ 04.12.2007. 01:06 ] @
tek instalirana vista nece da nadje drivere za usb flash memoriju.. koje fijlove vista za to koristi do defaultu? probao sam na vishe usb portova i sa vishe flash-eva.. pomagajte |
[ HammerFall @ 04.12.2007. 01:06 ] @
[ pctel @ 04.12.2007. 11:59 ] @
Nesto ti tu ne valja. Vista bi morala da prepoznaje tu vrstu hardvera.
[ HammerFall @ 04.12.2007. 14:19 ] @
pa znam.. ranije je uvek lepo prepoznavala flash, a sad nemam pojma shta joj je..
jel zna neko koje drivere za to vista koristi, pa da probam manuelno da budzim? [ buljko @ 04.12.2007. 15:07 ] @
Citat: HammerFall: tek instalirana vista nece da nadje drivere za usb flash memoriju.. Citat: HammerFall:...ranije je uvek lepo prepoznavala flash... Kad' ranije ako je tek instalirana? Postoji bug koji nakon uklanjanja npr. USB Bluetooth adaptera pocinje da otkacinje redom USB portove i na kraju ni jedan ne prepoznaje (ali vidi) USB Flash (probano sa Kingston i Apacer) ali, nakon reinstalacije, sve se vraca u normalu, "tek instalirana" Vista sve detektuje i prepoznaje kako treba i, kako rece pctel, za tu vrstu uredjaja nije potreban dodatni drajver. [ HammerFall @ 04.12.2007. 17:01 ] @
Citat: tek instalirana vista nece da nadje drivere za usb flash mem Citat: ..ranije je uvek lepo prepoznavala flash imao sam ranije instaliranu vistu, pre nego shto sam je sad ponovo instalirao.. reshio sam problem tako shto sam reinstalirao vistu. sada radi. [ crni83bg @ 17.07.2008. 17:51 ] @
danas dobio od Verata Apacer usb flash od 1GB i Vista nema drajvere, a sto je jos gore, ni na zvanicnom sajtu Apacera ih nisam nasao za Vistu!, strasno. XP, je flash odmah prepoznao...
Do duse Kingston radi...na mojoj Visti. [ crni83bg @ 13.08.2008. 13:39 ] @
E, samo da obavestim da mi je nakon reinstalacije sistema i gomile updatova (licencirana :( ) Vista prepoznala Apacer usb... sta reci - reinstalacija je izgleda lek za svaku Windowsovu boljku...
[ Catch 22 @ 13.08.2008. 17:30 ] @
Citat: crni83bg: ... sta reci - reinstalacija je izgleda lek za svaku Windowsovu boljku... Kad te mrzi da čitaš malo teme na forumu, a ti onda svaki put instaliraj ponovo Windows, jer kako kažeš to smatraš za "lek za svaku..." Uzgred, možda ti sledeći put pomogne nešto iz ove teme: Čišćenje svih USB drajvera ![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|