[ ganedra @ 09.12.2007. 10:38 ] @
Planiram da kupim mutifinkcijski uredjaj,pa mi treba savet koji je najoptimalniji u cenovnom rangu do 100.eur.Unapred hvala svima. |
[ ganedra @ 09.12.2007. 10:38 ] @
[ ChrisMaresi @ 09.12.2007. 22:27 ] @
Cao
U ***** sam video HP deskjet F2187 za 4.000 din. Proguglaj malo o ovom modelu ja mislim da je ok a i cena mu je dobra. Pozdrav mod edit: reklamiranje nije dozovljeno javno, vec iskljucivo putem pp. procitajte pravilnik! [Ovu poruku je menjao Nenad Vranjanac dana 10.12.2007. u 00:14 GMT+1] [ osmania @ 09.12.2007. 22:31 ] @
ja isto kontam da kupim nesto kao sve da radi ali laserski, sada pitanje je toner je jako skup orginal ali ima li negdje da se to moze da kupi toner i samo napuniti itd,
ali vidio sam par canon stampaca serija sensity ili kako vec pravo malo trose struje sto mi odgovara... ako ima kakvih ideja super bimi pomogle hvala puno [ ChrisMaresi @ 13.12.2007. 21:43 ] @
Moj prijatelj je kupio kolor laserski A4 stampac, i kad mu je trebao novi toner nasao je na netu firmu iz Nemacke koja mu je poslala prah, opremu i uputstvo za punjenje tonera. On je uradio to i stigla su mu velika pakovanja prah i jako je zadovoljan... eto... Vidim da ti zivis u Becu tako da ti ne bi imao problema da narucis prah iz Nemacke kad ti bude trebao. Taj prijatelj se bavi reklamom i stampom pa je zato kupio laserski kolor a ja mislim da za neku licnu upotrebu treba kupiti ink jet jer razlika u ceni je velika. Pozdrav [ osmania @ 14.12.2007. 11:39 ] @
to jest mozda bi bilo super ink kupiti ali nemam pojma ink je problem sto zapeku se one tinta i nista onda mozes da bacis ali mada tinta nije toliko skupa. Ali taj toner bi mi bio super znas li mozda stranicu tih u njemackoj i de mi reci koji stampac je uzeo tvoj kolega...
ja sada ne znam ali puko sam ona onaj multifunkcionalni Canon i-SENSYS MF4120, Laser http://geizhals.at/a214801.html samo ne znam da li se moze on puniti ili kako vec ili imas li ti kakv preporuku... inace student sam i zelio bih i da knjige printam neke koje zelim skripte imalo bi se sta printati... ako imas kakakv savjet hvala puno drug... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|