[ babala24 @ 11.12.2007. 14:04 ] @
| Naime na MSI 945P imam integirsan zvuk i od kad sam instalirao Vistu Ultimate DELL OEM zvuk jednostavno ne radi...
Vidim da ovde ima raznih tema vezanih za AC97 driver za Vistu ali ni jedan post mi ne resava problem...
Naime meni Vista instalira High Definition Driver i prijavljuje da zvucna radi... al naravno to nije slučaj... kada je deinstaliram i probam da instaliram najnoviji AC97 driver skinut sa Realtek-ovog site-a... instalacija ide do trenutka dok ne izbaci
This driver is not digitaly signed by manufacturer...
i kad kliknem install anyway on isto izbaci ponovo i tako moze do prekosutra ali on odbija da ga instalira...
jel ima neko resenje za ovu varijantu...
Thx
|
[ Miroslav Cvejić @ 11.12.2007. 14:44 ] @
Da li si siguran da je AC'97 a ne HD?
Skini drajver odavde :
http://www.realtek.com.tw/down...DownTypeID=3&GetDown=false
[ babala24 @ 11.12.2007. 15:03 ] @
Upravo sa Realteka sam i skidao driver... ovaj u zip-u... ali nije potpisan i onda Vista ni posle ubeđivanje nece da ga procita...
Vista Security Centar je ugasen ali svejedno nece da nastavi dalje...
Sta znam na originalnom disku koji je isao uz plocu je bio AC97 Driver... pa sad ne verujem da je HD... ali ga Vista instalira kao da je HD ali tako instaliran nece da radi...
[ sasa022 @ 11.12.2007. 22:54 ] @
Pokusaj sa Live Update-om tj. pusti Vistu da sama nadje odgovarajuci drajver
[ niki 67 @ 21.12.2007. 22:56 ] @
Tacno je sve sto si napisao.Ja sam imao takve probleme sa vistom ali znam resenje.To mi se dogadjalo i sa audio drajverima i sa drajverima za graficku.Siguran sam da si vise puta brisao i instalirao vise verzija.Tako sam radio i ja i odjednom nece da instalira ni drajvere koji su predhodno bili instalirani a zasto je to tako ne znam.Zato znam resenje.Instaliraj vistu iznova i prihvatice ti iz prve instalaciju drajvera koje si skinuo.Meni se to dogadjalo i sa FLASH PLAYER-om.Vrti me u krug non-stop a nikako da instalira.Kad sam stavio novu instalaciju ide iz prve bez problema.Pozdrav!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.