[ programer001 @ 12.12.2007. 22:11 ] @
| LJudi, ima li resenja za ovu Microsoftovu brljotinu.
Operativni Sistem : WIn. Vista Professional (licenciran)
Okruzenje : .NET 2005 (licencirano)
znaci, ucitam projekte koje mi salju developeri (koji rade na WIn XP i ovih problema nemaju) u .NET 2005,
i nakon testiranja modula (znaci, nista ne dodajem, brisem, snimam, menjam ) ..
posle odredjenog vremena mi se pojavi greska tipa
obj\Debug\Kandidati\Kandidati.resources" was specified more than once in the "Resources" parameter. Duplicate items are not supported by the "Resources" parameter !!
gledao sam i citao gomile objasnjenja na webu, prvo sam pogledao u csproj file, ali su tamo ovi kandidati specificirani samo jednom ???
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... Microsoft
hvala unapred !
|
[ bags @ 13.12.2007. 00:24 ] @
Meni se ta greska javljala u ovom slucaju:
1.Kad kopiram i pastujem formu unutar istog projekta , VS se zaglupi i ne preimenuje sve fajlove kako treba.
[ Radudzoni @ 13.12.2007. 07:36 ] @
Obrisi obj direktorijum pre pokretanja VS 2005... Cini mi se da sam tako resio ovaj problem.
[ programer001 @ 18.12.2007. 17:25 ] @
@Radudzoni: hvala za savet, ali deluje povremeno :))
naime, u Solution-u, imamo 4 projkta, i onda moram da obrisem 4 obj foldera .. nekad je ok, nekad ne .. Microsoft :((((
poz.
[ marockee @ 23.01.2008. 20:13 ] @
Ako je program lokalizovan rešenje je
ovde, i mene je to izludelo kad sam otvorio neki solution posle duže vremena, a u međuvremenu instalirao taj patch za .NET 2.0.
[ programer001 @ 24.01.2008. 20:25 ] @
@marockee: hvala puno za info !!! jel ti onda instalacija nekog od ovih patcheva resila problem ?
drugo pitanje, na racunaru gde se to desava, je instalirana WIndows Vista BUsiness .
a ovde imaju 2 verzije, jedna je za Windows Vista, a druga za Windows Vista x64 Edition.
pa ja sad ne znam, da li je Windows Vista Business isto sto i Windows Vista x64 Edition ?
hvala i pozdrav
[ marockee @ 25.01.2008. 15:47 ] @
Patch nije rešio nego napravio problem!
Treba ga instalirati (na XP), ali onda treba i promeniti nazive resource fajlova pa ponovo kompajlirati, a ako nema sourca onda uraditi šta kaže čovek na onom blogu pod b).
Meni se to desilo jer sam i ćirilicu turio u program, a AKO je i tvoj program lokalizovan pretpostavljam da ti tvoji developeri nisu instalirali taj patch na XP, a tebi je u Visti već ugrađen.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.