[ Davor Vlajkovic @ 13.12.2007. 14:59 ] @
Dana 14. decembra 2007. od 09.00 u Centru Sava u Beogradu održaće se predavanje sa nazivom „How to Enjoy Capitalism“. Predavač je jedan od 10 najvećih menadžment teoretičara sadašnjice– Kjel Nordstrom.

Kjel Nordstrom

Dr Kjel Nordstrom je guru svetskog biznisa. 2005 godine. „Thinkers 50“, prva svetska rang lista menadžment mislilaca, rangirala je Nordstroma kao menadžment mislioca broj 1 u Evropi. Njegov dinamičan stil predavanja čini ga veoma poštovanim među svetkim govornicima. Radio je kao konsultant i savetnik u brojnim multinacionalnim kompanijama.

Knjiga Funky Business - Talent makes capital dance (ko-autor je Jonas Riderštrale) je manifest o tome šta se u ovom vremenu očekuje od kompanija i njihovih lidera. Knjiga je prikazana na CNN-u, CNBC-u, kao i u okviru časopisa Fortune, Fast Company, Time Magazine, Financial Times, Paris Match,.... i apsolutni je svetski bestseler. Za sada je prevedena na 31 jezik. U 2000. godini Amazon.co.uk i Management General su ocenili Funky Business kao najbolju biznis knjigu godine. Od skoro, proglašena je i za broj 16. na listi najboljih biznis knjiga svih vremena.

Nova knjiga, Karaoke Capitalism: Management for Mankind (takodje, koautor Jonas Riderštrale) je manifest kako uspeti u svetu Karaoke Kapitalizma. Individualci sa mnoštvom izbora dominiraju u svetu karaoke ekonomijom. Samo imaginacija i inovacija mogu postaviti društva i organizacije u centar događanja. Karaoke Capitalism je poziv na akciju!

Do danas, knjiga Karaoke Capitalism je ugovorena za prevod na 23 jezika.

Kjel je buntovnik sa razlogom. Sa njegovom nesvakidašnjom kombinacijom vrhunskog obrazovanja, moćne logike i funky slobodnog razmišljanja stalno pomera granice za one koji su spremni da menjaju. Ovo je vežba za domišljate, pametne i razborite.

Pozivamo Vas da uzmete učešće u ovom veličanstvenom događaju, koji Beograd i Srbiju stavlja na centar pozornice nove menadžment misli, sada kada je to više nego potrebno.

Organizator:

OCC
Svetozara Miletića 23, Novi Sad
Tel. +381 21 52 11 46
Web: http://www.kjellusrbiji.com
[ Davor Vlajkovic @ 17.12.2007. 13:33 ] @
Detaljan izveštaj + multimedija:

http://www.biznisforum.com/bf-...ordstrom-medj-srbima-t221.html