[ Andrej013 @ 14.12.2007. 00:08 ] @
na faxu smo radili c, pa onda C++ u C++u smo odradili osnovno-konstruktor kopije, inicijalizaciju nizom, pokazivace, reference, detaljno, steck, dinamicki string i niz, template, preklapanje operatora [], <<, +, =, += i sl..dakle, osnovne stvari vezane za sintaxu. sada radimo javu. moj cilj je da naucim javu, ali ne znam koju knjigu da kupim. ne bih da uzmem nesto gde cu da imam 100 egzatnih definicija o tome sta je objekat, i klasa i sl, hteo bih da uzmem neko stivo za one koji nisu totalni pocetnici sa sto vise koda. dakle, treba mi neka dobra knjiga koja ispunjava gornje uslove. sledeca stvar, na faxu nemamo predmet algoritmi, sto je blagi uzas. dakle, postoji li knjiga tipa:"algoritmi u Javi" ili "teorija algoritama u javi" i sl? sta preporucujete. planiram da kupim knjige(te dve), dakle stampanu pa ne bih uzimao na engleskom..dakle, nesto prevedeno sta biste mi preporucili? moze za pocetak i u elektronskom formatu na engleskom, da vidim da li mi odgovara pre nego sto dam pare. hvala unapred. |