[ kole33 @ 15.12.2007. 14:43 ] @
Pozdrav svima Evo kako zvuci moj problem pa bi molio za pomoc.. Imao sam neki stariji racunar (nema veze sad o komponentama) i sve je radilo ok, kad jednog dana ni makac vise,upali se al na ekranu nista... Probao sam vise grafickih katri al ista stvar.. Onda uznem izvadim HD iz tog racunara i odem na drugi i spojim ga sa USB i tu mogu videti podatke koje su mi trebali.HD je Samsung 320GB kupljen ove godine. Onda uradim preko USB formatiranje obe particije i HD je bio prazan.. Sad uznem taj prazni HD i zamenim ga sa originalnim HD od ovog racunara i pokusam da na njega sad napravim novi Win XP, i to sve krene do potvrde F8, posle te potvrde bi trebalo da se pojavi HD sa particijama i da izaberes na kojij ces instalirati Win.. e sad je tu problem... To sve se pojavi ali nema particija, dolazi ova opomena "na nemackom" ( Es befindet sich keine datenträger in diesem laufwerk ) "na engleskom" ( It is none data-sluggishly in this laufwerk ) i bilo sta dalje da uradim dolazi onaj plavi ekran da se mora PC ugasiti da nedodje do kvara.. MOlim za pomoc ako je ikako moguce.. Hvala PS. Ako sam na pogresnom mestu postavio temu slobodno zamenite.. Hvala |