[ zstevovich @ 15.12.2007. 20:00 ] @
Kakve mogucnosti ima j2me u pogledu muzike za aplikacije mobilne telefone, koji su formati moguci. Hvala |
[ zstevovich @ 15.12.2007. 20:00 ] @
[ Sephiroth? @ 16.12.2007. 15:37 ] @
Situacija naravno zavisi od telefona do telefona. J2ME podrzava reprodukciju audio zapisa
pomocu pomocu dva razlicita API-a: - Mobile Media API - MIDP 2.0 Media API Prvi se koristi za uredjaje sa "naprednijim" osobinama reprodukcije multimedije, dok se drugi koristi za uredjaje koji podrzavaju samo audio zapis. Sa potonjim imas neke osnovne kontrole kao pokretanje, zaustavljanje, stvaranje tonova, kontrola jacine zvuka... Osim ovih osnovnih mogucnosi, sa njim mozes za "sposobnije" mobilne uredjaje i da reproduktujes zvucne zapise u MIDI, WAW i MP3 formatima. Probaj Michael Morrison - Beginning Mobile Phone Game Programming, te na Internetu malo, siguran sam da se moze naci hrpa korisnih tutorijala i informacija za neke osnovne stvari... [ zstevovich @ 16.12.2007. 18:48 ] @
Ukoliko si zainteresovan za rad na ovakvom projektu, trenutno trazim programera koji ce raditi aplikaciju, postoji detaljan opis projekta.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|